JONGEREN & STUDENTEN

Jongeren en studenten bereik je via Altermedia

46,6% bereik in de doelgroep 16 tot 19 jarigen

Altermedia biedt het grootste nationale studentennetwerk

Wij bereiken 56,6% van alle HBO/WO studenten

Het mediagebruik van jongeren en studenten is enorm divers en daarmee zijn zij erg moeilijk te bereiken. Hoe digitaal hun wereld ook is, zij gaan nog steeds naar school, de bioscoop en de kroeg. Vriendinnen spreken nog steeds af om onder het genot van een cappuccino bij te kletsen en studenten zijn nog steeds lid van een studentenvereniging. Kortom; ook de jongeren en studenten leven in de gewone offline wereld en in die échte wereld vinden wij de perfecte plekken om hen te bereiken!

JONGEREN & STUDENTEN

Jongeren en studenten bereik je via Altermedia

46,6% bereik in de doelgroep 16 tot 19 jarigen

Altermedia biedt het grootste nationale studentennetwerk

Wij bereiken 56,6% van alle HBO/WO studenten

Het mediagebruik van jongeren en studenten is enorm divers en daarmee zijn zij erg moeilijk te bereiken. Maar hoe digitaal hun wereld ook is; zij gaan nog steeds naar school, bioscoop en de kroeg, vriendinnen spreken nog steeds af om onder het genot van een cappuccino bij te kletsen, studenten zijn nog steeds lid van een studentenvereniging… Kortom; ook de jongeren en studenten leven in de gewone offline wereld en in die échte wereld vinden wij de perfecte plekken om hen te bereiken!

Waarmee bereikt Altermedia Jongeren & Studenten

Gigantisch bereik onder jongeren en studenten​

Ons locatienetwerk is enorm groot (1.200 locaties) en bevat diverse locaties met verschillende doelgroepen. Binnen dit netwerk kunnen selecties gemaakt worden op doelgroep, type locatie en geografische ligging. Door Intomart GfK is, middels een grootschalig bereiksonderzoek, het bereik binnen de diverse doelgroepen inzichtelijk gemaakt. Zo realiseren wij 49,8% bereik binnen de doelgroep 16 tot 24 jarigen en zelfs 56,6% onder studenten 17+ HBO/WO.
“Ik werk al sinds de start van het bedrijf met Altermedia horecareclame. Ook voor het bedrijf Kamernet kunnen we effectief met onze doelgroep communiceren buiten de online uurtjes! Effectief medium en zeer professionele partij om mee samen te werken.“
Erik Doedens, CEO
Kamernet
“Voor de Eurekaweek hebben we onze studentencampagne via Altermedia laten lopen en hij was erg succesvol! We zagen in een korte tijd een groot aantal studenten wat gebruik heeft gemaakt van de korting”
Maaike Baas, Junior Marketeer
Luxor Rotterdam

Deze merken hebben jongeren en studenten bereikt

Altermedia ConneWebsendWebsendion Casster Schiph2l H20el Shuttle 0aWebsendireclame
Altermedia Enexis Groep Toiletreclame Wcreclame Toiletmedia Washroom media
Altermedia Thu _Meezingfeest_2019_Thumbnail epeeeest_2019_Thumbnail.jpgeare_rdme

Advies nodig over
hoe u jongeren en studenten
zo effectief mogelijk kunt bereiken?