SCHIPHOL HOTEL SHUTTLE

Duidelijk zichtbaar in Amsterdam centrum en Schiphol Airport

Zeer selectief op de internationale toerist in Amsterdam

De Schiphol Hotel Shuttles is onderdeel van Connexxion en rijdt puur en alleen tussen Schiphol en Amsterdam centrum. Dus van Schiphol Plaza via de A4, ringwegen, grachten en pleinen naar uiteenlopende adressen in hartje centrum. Daarnaast staan de bussen frequent stil op eye-catching plekken in het centrum van Amsterdam en bij de grote hotels. Het bereik is dus zeer selectief op internationale toeristen, zakenmensen en overige bezoekers van Schiphol en Amsterdam Centrum.

SCHIPHOL HOTEL SHUTTLE

Duidelijk zichtbaar in Amsterdam centrum en Schiphol Airport

Zeer selectief op de internationale toerist in Amsterdam

De Schiphol Hotel Shuttle is onderdeel van Connexxion en rijden puur en alleen tussen Schiphol en Amsterdam centrum. Dus van Schiphol Plaza via de A4, randwegen, grachten en pleinen naar uiteenlopende adressen in hartje centrum. Daarnaast staan de bussen frequent stil op eye-catching plekken in het centrum van Amsterdam en bij de grote hotels. Het bereik is dus zeer selectief op internationale toeristen, zakenmensen en overige bezoekers van Schiphol en Amsterdam Centrum.

Kies de bestickeringsvorm die bij jouw campagne past

Mede bepaald door factoren als; campagneduur, communicatieboodschap, creatie en uiteraard budget.

FullWrap

Wanneer je gaat voor de optimale impact is het mogelijk om de Schiphol Hotel Shuttle bussen volledig te wrappen. Dus niet alleen de zij- en achterramen, maar ook de carrosserie van de bus worden meegenomen. Zo heb je alle ruimte voor een optimale creatieve invulling. Zeker voor campagnes die langer dan 1 maand lopen is dit een interessante optie om extra op te vallen in het Amsterdamse straatbeeld. Wilt u lang zichtbaar zijn maar toch regelmatig updaten? Pas dan periodiek de raamstickers aan!

FullWindow

Het is niet altijd noodzakelijk, of budgettair haalbaar, om de Shuttle volledig te wrappen. Wij bieden met de FullWindow een goed alternatief. Je uiting bevindt zich namelijk op de volledige achter- en zijraampartijen. Je kan onmogelijk onopgemerkt blijven wanneer deze bus bij de aankomsthal klaarstaat. Maar de hoogte (sta hoogte) van de bestickering zorgt er ook voor dat deze zeer duidelijk zichtbaar is in het straatbeeld. Dus ook op deze wijze optimale zichtbaarheid op Schiphol én Amsterdam Centrum.

FLYERS & SAMPLES

Breng jezelf extra onder de aandacht van de Schiphol Hotel Shuttle klanten door het meegeven van extra informatie in een folder of het laten ervaren via sampling. Dit kan zowel in de bus als op de Schiphol Hotel Shuttle desk op Schiphol Airport. Iedere actie is anders dus vertel ons jouw doelstelling en wij zorgen voor een uitgewerkte oplossing. Stand-alone inzet van flyers of sampling is niet mogelijk.
"Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Altermedia. Onze contactpersoon is altijd erg enthousiast en denkt mee als we een nieuwe campagne willen starten”
Janis Scialó
Recruiter bij 2Contact in Haarlem
"Altermedia kwam met de goede oplossing om in een korte tijdsperiode in alle studentensteden onze doelgroep te bereiken op de locatie waar zij zich vrij prettig voelen, horeca!"
Mark Janssen Daalen
Sportnieuws.nl

Deze merken ondervonden de kracht van de Schiphol Hotel Shuttle:

Altermedia De Bijenkorf Schiphol Hotel Shuttle Taxireclame
Altermedia AmsterdamMuseum SchipholHotelShuttle Taxireclame
Altermedia Easyjet Schiphol Hotel Shuttle Taxireclame

De Schiphol Hotel Shuttle
inzetten voor jouw campagne?