VACATURE

Mediavormgever

Als mediavormgever bij Altermedia produceer en controleer je in hoog tempo. Dit doe je volgens de huisstijl, opgestelde templates en richtlijnen. Je schakelt dan ook veel met het creatieteam, om het doel van de opdracht helder te krijgen. Punctueel zijn is een must, jouw uitlijning is altijd strak en de resolutie is op orde. Iedere pixel telt! Jij zet de puntjes op de i en Adobe CC heeft geen geheimen voor jou.

Fulltime, 32 - 40 uur in Houten

Bij Altermedia zoeken we een nieuwe mediavormgever om toe te voegen aan ons team in Houten. Een echte teamplayer die snel kan schakelen en staat voor zijn of haar werk. Altermedia is een mediabedrijf dat zich richt op gerichte, out-of-home media-oplossingen.

Wanneer ons salesteam in contact staat met potentiële klanten moeten er impressies opgesteld worden. Zo kan een potentiële klant een voorstelling maken van hoe zijn/haar merk er op één van onze mediakanalen uitziet. Wanneer het salesteam een deal heeft gesloten moet het creatieteam ervoor zorgen dat de aangeleverde uitingen foutloos naar de drukker worden gestuurd of op de schermen worden geupload. Daarnaast is de mediavormgever met het creatieteam verantwoordelijk voor alle externe communicatiemiddelen en content.

Dit ga jij doen als Mediavormgever bij Altermedia:

Jouw vaardigheden

Wij zoeken een mediavormgever met:

 • Uitstekende kennis van:
  • Photoshop
  • InDesign
  • Illustrator
 • Gevorderde kennis van/interesse in:
  • 3D-modelling
  • foto en video
  • animatietechnieken

Jouw eigenschappen

Wij zijn op zoek naar een enthousiast persoon met een rugzak vol kennis en energie. De nieuwste Adobe pakketten kennen geen geheimen voor jou. Je werkhouding wordt gekenmerkt door een efficiënte en snelle manier van werken. Je kan een goede vertaalslag maken van een korte duidelijke briefing naar een goed ontwerp wat aan de eisen van onze huisstijl voldoet. Je bent punctueel, kan werken volgens planning, hebt ook voor detail én bent (bovenal) creatief! 

OVER ONS!

Altermedia staat voor effectief adverteren in een bewezen netwerk. Dit netwerk wordt afgestemd op de gewenste doelgroep van onze klant. Van jongeren en studenten, tot Mid-career Professionals en van ons horecanetwerk tot het winkelpubliek. Deze en meer groepen komen op verschillende momenten op de dag in aanraking met onze mediakanalen.

Met ruim 10.000 toiletreclamepanelen in 1.200+ horecagelegenheden heeft Altermedia als enige in Nederland een perfect dekkende spreiding over meer dan 70 steden. Naast Toiletreclame biedt Altermedia ook Digitale Toiletreclame, Vrachtwagenreclame, Taxireclame, WoW Screens, PlusVilt, Spiegelstickers en de bestickering van de Schiphol Hotel Shuttle. Altermedia staat voor effectief adverteren in een bewezen netwerk. Dit netwerk wordt afgestemd op jouw wensen. Van Jongeren en studenten, naar Mid-career Professionals en van ons horecanetwerk tot het winkelpubliek. Deze en meer groepen komen op verschillende momenten op de dag in aanraking met onze mediakanalen.

Wij bieden een zeer afwisselende functie binnen een leuke, informele werkomgeving! Uiteraard ook een marktconform salaris, rekening houdend met jouw opleiding en ervaring!

Overtuigd? Neem snel
contact met ons op!