Search
Close this search box.

Content marketeer

Werk binnen onze Creative Studio

Ben jij net afgestudeerd en klaar om je creatieve talenten in te zetten bij twee innovatieve bedrijven? Wil jij bedrijven online laten stralen en heb je een passie voor social media en contentcreatie?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over ons

Altermedia Creative Studio is een communicatieteam dat werkzaam is voor beide bedrijven binnen onze groep, Altermedia BV en XPO Screens BV. Altermedia is een Out-of-Home media-exploitant en XPO Screens ontwikkelt en produceert unieke digital signage hardware toepassingen en verkoopt deze over de hele wereld. ACS is een full-service team dat zorgt voor het gehele (B2B) communicatietraject van beide bedrijven. Voor dit team zoeken we een gedreven Content Marketeer die onze online aanwezigheid naar een hoger niveau tilt.

Wat ga je doen?

Als Content Creator ben jij de drijvende kracht achter onze online content. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en beheren van een uitgebreide contentkalender en zorgt ervoor dat onze social mediakanalen altijd up-to-date en aantrekkelijk zijn. Je taken omvatten onder andere:

Wie ben jij?

Jij bent een creatieve duizendpoot die net klaar is met je opleiding en begrijpt hoe je bedrijven online kunt laten uitblinken. Je hebt misschien al wat ervaring opgedaan tijdens je opleiding of stage, en je vindt het leuk om op de hoogte te blijven van de laatste trends. Je hebt een passie voor korte video’s en weet precies hoe je de TikTok-generatie kunt betoveren met jouw content. Daarnaast ben je een teamspeler met uitstekende samenwerkings- en communicatieskills. Je bent niet bang om initiatief te nemen en hebt een proactieve houding.

Je hebt bij voorkeur een MBO niveau 4 of hbo-opleiding gedaan in de richting:

Wat bieden wij?

Solliciteren?

Ben jij de Content Marketeer die wij zoeken? Solliciteer!