Medewerker Marketing & Communicatie

Versterk ons creatieteam met jouw contentskills!

32-40 uur | Houten

Altermedia is dé creatieve media-exploitant voor opvallende mediacampagnes in de horeca en bioscopen, op de snelwegen en in de stadscentra. Als medewerker Marketing & Communicatie krijg jij de taak om Altermedia online te positioneren en te bouwen aan een positief online imago.
Wij zoeken iemand die enorm sterk is in tekst en beeld. Geen vormgever, die hebben we, maar wel iemand die snapt hoe een beeld een verhaal verteld en de juiste context weergeeft. Je adviseert over en geeft vorm aan onze externe communicatie. Samen met jouw team van een DTP’er en een animator ben je verantwoordelijk voor de content op onze communicatiekanalen. Je verdiept je in projecten zodat je voelt en snapt waar je over schrijft.

Dit ga jij doen

Je beheert de content kalender en zorgt ervoor dat deze planning wordt behaald. Je bent creatief en schrijft vlot teksten. Je bent op de hoogte van de nieuwste features van Instagram en Linkedin en zorgt voor scrollstoppende content.
De website is nooit af. Je bent bezig met het aanvullen en uitbreiden van landingspagina’s. Ervaring met het CMS-systeem WordPress is een pré. Hierin optimaliseer je webpagina’s, upload je nieuwe klantcases en zorg je ervoor dat de website laat zien wie Altermedia is!
We willen graag dat je meewerkt aan het behalen van onze opgestelde doelen. Denk hierbij aan Google Ads, social media campagnes en website-optimalisatie. Jij bent dan ook altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied.
Naast het bedenken van concepten voor posters samen met ons creatieteam, ben je ook eindverantwoordelijk voor de redactionele content (cultureel, artistiek) van ons digitale WoW Screens netwerk in horecagelegenheden.

Ons aanbod:

Wat wij bieden:

Wanneer je enthousiast bent na dit verhaal: top! Het is een vereiste dat je Hbo-opleiding richting (online) Marketing & Communicatie hebt afgerond. Als je zelf ook redelijk uit de voeten kunt met het Adobe pakket is dat mooi meegenomen. Voor hoogstaand DTP- en animatiewerk hebben we specialisten in huis. Pas jij binnen dit profiel? Stuur dan snel je CV en motivatie naar ons toe!

Direct solliciteren?