MEDIAVORMGEVER

Fulltime, 32 - 40 uur in Houten​

Lorem ipsum

Bij Altermedia zoeken we een nieuwe mediavormgever om toe te voegen aan ons team in Houten. Een echte teamplayer die snel kan schakelen en staat voor zijn of haar werk. Altermedia is een mediabedrijf dat zich richt op gerichte, out-of-home media-oplossingen.

 

Wanneer ons salesteam in contact staat met potentiële klanten moeten er impressies opgesteld worden. Zo kan een potentiële klant een voorstelling maken van hoe zijn/haar merk er op één van onze mediakanalen uitziet. Wanneer het salesteam een deal heeft gesloten moet het creatieteam ervoor zorgen dat de aangeleverde uitingen foutloos naar de drukker worden gestuurd of op de schermen worden geupload. Daarnaast is de mediavormgever met het creatieteam verantwoordelijk voor alle externe communicatiemiddelen en content.

Dit ga jij doen als Mediavormgever bij Altermedia:

Jouw vaardigheden​

Wij zoeken een mediavormgever met:
Uitstekende kennis van:

Gevorderde kennis van/interesse in:

Jouw eigenschappen​

Wij zijn op zoek naar een enthousiast persoon met een rugzak vol kennis en energie. De nieuwste Adobe pakketten kennen geen geheimen voor jou. Je werkhouding wordt gekenmerkt door een efficiënte en snelle manier van werken. Je kan een goede vertaalslag maken van een korte duidelijke briefing naar een goed ontwerp wat aan de eisen van onze huisstijl voldoet. Je bent punctueel, kan werken volgens planning, hebt ook voor detail én bent (bovenal) creatief! 

Wat hebbben wij jou te bieden?​

vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi.

Wat verwachten wij van jou?​

Onsequatur?
Quis autem vel eum elle
iure reprehenderit