cultuurliefhebber
Megamenu cultuurliefhebber 2

Cultuurliefhebbers

De cultuurliefhebber bereik je met Altermedia!

HEADER - MOBIEL - CULTUURLIEFHEBBER - _0001_02
HEADER - MOBIEL - CULTUURLIEFHEBBER - _0000_01

Cultuurliefhebbers

De cultuurliefhebber bereik je met Altermedia!

De cultuurliefhebber! Een doelgroep die zich het best laat omschrijven als trendy, outgoing en maatschappelijk betrokken. Mensen die met een open mind in de wereld staan en de kunst en cultuur een warm hart toedragen. Met ons nationale netwerk kunnen wij perfect selecteren op locaties waar deze doelgroep bovengemiddeld komt. Eén van de bekendste namen binnen ons netwerk zijn de vestigingen van Bagels & Beans.
De cultuurliefhebber bereik je met:
Toiletreclame
Digitale toiletreclame
WoW Screens
Spiegelstickers
PlusVilt
Toiletreclame
Al jaren bieden wij een enorm netwerk aan toiletreclamepanelen in horecalocaties, bioscopen, cafés en restaurants. Een perfecte gelegenheid om de doelgroep te bereiken.
Digitale toiletreclame
De moderne, digitale variant van toiletreclame biedt een unieke vorm van adverteren, waarmee ook op datum en tijd gevarieerd kan worden. Alle pluspunten van toiletreclame maar dan met de voordelen van digitaal.
WoW Screens
Meer dan alleen een reclamezuil! De rustigere advertenties en de plaatsing van de WoW Screens zorgen voor een minder opdringerige benadering die toch zeer aanwezig is.
Spiegelstickers
Een verrassend medium voor een perfect contactmoment. Een grappige, opvallende Spiegelsticker zorgt gelijk voor interactie met de doelgroep.
PlusVilt
Een prachtige vorm van “subliminal” advertising. Stand-alone in te zetten maar ook een ideale combinatie met Toiletreclame voor de realisatie van extra contacten met de aanwezige doelgroep.
‘’Toiletreclame heeft ons geholpen bij het krijgen van meer zichtbaarheid onder onze doelgroep, die zich in horecazaken bevindt. Altermedia reageert snel en ze denken bovendien proactief mee over de juiste inzet.‘’
Birgit Tummers - Brand- en theatermarketeer
Chasse Theater
“Wij maken al een tijd gebruik van Toiletreclame van Altermedia en merken dat dit een erg geschikt middel is om op lokale plekken onze doelgroep te bereiken. Wij zien gelijk toename in de kaartverkoop van de voorstellingen waarmee wij adverteren. Altermedia denkt mee, reageert snel en zorgt voor mooie resultaten.”
Lotte van Gaalen, Marketeer
Stadstheater Zoetermeer

Deze merken hebben cultuurliefhebbers bereikt

Altermedia ConneStadsshouwburgUtrechtStadsshouwburgUtrechtion Cabster Schiphtl Htrel Shuttle RaStadsshouwburgUtrechtireclame
Altermedia ConneStadsshouwburgUtrechtStadsshouwburgUtrechtion Cabster Schiphtl Htrel Shuttle RaStadsshouwburgUtrechtireclame
Footer Cultuurliefhebber
Advies nodig over hoe u cultuurliefhebbers zo effectief mogelijk kunt bereiken?