Search
Close this search box.
jong volwassen
Website AM doelgroep 1920x1080 – 14

Jongvolwassenen

Jongvolwassenen bereik je met Altermedia!

Wie bereiken - Jongvolwassenen 2
Website AM - 1080x1080 - jong volwassenen

Jongvolwassenen

Jongvolwassenen bereik je met Altermedia!

Zowel Indoor als Outdoor bieden wij verschillende mogelijkheden om zichtbaar te zijn voor de leeftijdsgroep 18 tot 24 jarigen. Een ambitieuze en gemotiveerde doelgroep en uitermate interessant voor adverteerders. De studie komt ten einde, carrière begint en het echte uitgaan wordt steeds vaker ingeruild voor een vrijdagmiddagborrel met collega’s, etentje met de partner of een bezoekje aan de bioscoop. Met een zeer nauwkeurige selectie van de juiste indoorlocaties bereiken wij deze vaak hoogopgeleide en interessante doelgroep.
Jongvolwassenen bereik je met:
Toiletreclame
Digitale toiletreclame
WoW Screens
Spiegelstickers
PlusVilt
Toiletreclame
Al jaren bieden wij een enorm netwerk aan toiletreclamepanelen in horecalocaties, bioscopen, cafés en restaurants. Een perfecte gelegenheid om de doelgroep te bereiken.
Digitale toiletreclame
De moderne, digitale variant van toiletreclame biedt een unieke vorm van adverteren, waarmee ook op datum en tijd gevarieerd kan worden. Alle pluspunten van toiletreclame maar dan met de voordelen van digitaal.
WoW Screens
Meer dan alleen een reclamezuil! De rustigere advertenties en de plaatsing van de WoW Screens zorgen voor een minder opdringerige benadering die toch zeer aanwezig is.
Spiegelstickers
Een verrassend medium voor een perfect contactmoment. Een grappige, opvallende Spiegelsticker zorgt gelijk voor interactie met de doelgroep.
PlusVilt
Een prachtige vorm van “subliminal” advertising. Stand-alone in te zetten maar ook een ideale combinatie met Toiletreclame voor de realisatie van extra contacten met de aanwezige doelgroep.
Altermedia Butt On.Gif .pgefedreoBume

Onderzoek toont substantieel bereik Jongvolwassenen

Pakketten kunnen vanaf 50 panelen/screens worden ingezet. Bij maximale pakketafname geldt:

2000 vlakken (1700 analoog, 300 digitaal)
Netto bereik van 28,5% per 2 weken
Een CPM van €7,63
‘’Als uitzendorganisatie zien wij positieve resultaten terug in de herkenning en de overdracht van onze communicatieboodschap. Toiletreclame (in bioscopen en horeca) biedt de mogelijkheid om op impactvolle wijze met onze talenten, middels een opvallend en lang contactmoment, te communiceren.’’
Michel Tiggelman - Media manager
Randstad Groep
"Altermedia biedt ons de mogelijkheid om te adverteren met impact en op verrassende locaties. Ze zijn erg flexibel en denken altijd mee met kansen voor Qmusic"
Jorn Agterberg, Marketing Manager
Qmusic
“Altermedia levert kwaliteit op het gebied van OOH media. Door mee te denken met de klant, goed contact en snel schakelen is er altijd sprake van maatwerk.”
Michel de Vries, Marketing & Communicatie
Holland Casino

Deze merken waren je voor

Footer Jongvolwassenen Icon
Advies nodig over hoe u jongvolwassenen zo effectief mogelijk kunt bereiken?