VOLWASSENEN

De Mid-Career Professional bereik je via Altermedia

Tot wel 35,1% (indoor)bereik in de doelgroep 25 tot 40 jarigen

Koopkrachtige doelgroep van meestal tweeverdieners

De doelgroep 25 tot 40 jaar zijn de eerste fase van hun persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling voorbij. Men beschikt inmiddels over meer werkervaringen en is vaak al doorgegroeid in zijn of haar functie en ook het persoonlijke leven ziet er iets anders uit. Een koopkrachtige, hoogopgeleide doelgroep van (vaak) tweeverdieners. 56,6% van deze doelgroep woont samen of is getrouwd en 31% gaat minimaal tweemaal per jaar op vakantie en zit zakelijk bovengemiddeld op de weg. Wij bieden diverse mogelijkheden waarmee wij deze interessante doelgroep bereiken.

VOLWASSENEN

De Mid-Career Professional bereik je via Altermedia

Tot wel 35,1% (indoor)bereik in de doelgroep 25 tot 40 jarigen

Koopkrachtige doelgroep van meestal tweeverdieners

De doelgroep 25 tot 40 jaar zijn de eerste fase van hun persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling voorbij. Men beschikt inmiddels over meer werkervaringen is vaak al doorgegroeid in zijn of haar functie en ook het persoonlijke leven ziet er iets anders uit. Een koopkrachtige, hoogopgeleide doelgroep van (vaak) tweeverdieners. 56,6% van deze doelgroep woont samen of is getrouwd en 31% gaat minimaal 2 maal per jaar op vakantie en zit zakelijk bovengemiddeld op de weg. Wij bieden diverse mogelijkheden waarmee wij deze interessante doelgroep bereiken.

Bereik deze doelgroep met onze mediakanalen

Indoor bereik onder volwassenen

Intomart GfK heeft een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar het bereik van ons netwerk in de diverse doelgroepen. Dit geeft een goed inzicht in zowel het bereik als de gemiddelde contactfrequentie op twee- en vierweekse basis. In dit onderzoek wordt ook het bereik in de doelgroep 25 tot 40 jaar gerapporteerd. Het hele rapport kunt u hier downloaden.
“Altermedia levert kwaliteit op het gebied van OOH media. Door mee te denken met de klant, goed contact en snel schakelen is er altijd sprake van maatwerk.”
Michel de Vries, Marketing & Sales
Holland Casino Groningen en Leeuwarden

Deze merken hebben volwassenen bereikt

Altermedia Easyjet Schiphol Hotel Shuttle Taxireclame
Altermedia GemeenteAmsterdam WCreclame toiletmedia Washroom media

Advies nodig over
hoe de volwassen doelgroep
zo effectief mogelijk kunt bereiken?