LOCATIE AANBIEDEN

Kunnen wij iets voor elkaar betekenen?

Als exploitant van diverse indoor en outdoor media zijn wij altijd geïnteresseerd in nieuwe interessante samenwerkingen.

Horeca

Heeft u een mooie horecagelegenheid? Dan zijn wij wellicht een goede match. Wij zijn in 2000 begonnen met de exploitatie van Toiletreclame in Nederland. Dit is uitgegroeid tot een netwerk van ruim 1200 locaties door het hele land en inmiddels kent iedereen onze mooie RVS posterpanelen.

Het concept is eenvoudig. Wij plaatsen de panelen en zorgen iedere twee weken voor nieuwe leuke advertenties. Vaak grappig of cultureel maar nooit concurrerend of aanstootgevend. U heeft er geen omkijken naar en ontvangt van ons de afgesproken compensatie. Het aanbod is momenteel veel verder uitgebreid met oa: Digitale Toiletreclame, WoW Screens, Digitale Spiegels en diverse andere aanvullende items

Transporteur

Extra opbrengst uit uw huidige vervoersbewegingen? U weet als geen ander dat uw vrachtwagens dag in dag uit onderweg zijn om alles op tijd geleverd te krijgen. Deze mobiliteit maakt uw trailers een interessant object voor adverteerders om hun doelgroep, de automobilist, te bereiken.

Al vanaf 2007 exploiteren wij vrachtwagenreclame op de Nederlandse markt en hebben hiervoor een speciaal systeem ontwikkelt. Dit systeem stelt ons in de gelegenheid om de uitingen snel en efficiënt te plaatsen en te verwijderen zonder risico op schade aan de auto.

Of wij een match zijn is afhankelijk van de omvang en kwaliteit van uw wagenpark en het aantal eenheden dat u tot uw beschikking heeft. Zie je mogelijkheden? Klik dan snel voor meer informatie en laat ons iets weten.

Taxicentrale

Bent u een Taxi-ondernemer en werkzaam in één van de vier grote steden? Dan leren wij u graag kennen! Wij zijn al vanaf 2000 in Nederland actief als exploitant van Taxireclame. Hoewel Taxireclame in Nederland een bescheiden rol kent, zijn wij altijd geïnteresseerd in nieuwe contacten binnen de taxibranche. Wij hebben relaties met alle grote adverteerders en wanneer er bij hen interesse is in Taxireclame zal deze adverteerder zich meestal als eerste bij ons melden. Wilt u in aanmerking komen voor een campagne, dan is het wel belangrijk dat uw Taxi voldoende zichtbaar is. Dat betekent minimaal 10 diensturen per dag en veel ritten rijdt in de binnenstad, vliegvelden, kantorenparken enzovoort.

Vindt u het leuk om uw auto eens te voorzien van een opvallende uiting en interesse in wat extra opbrengsten, neem dan contact op met ons.

Overig

Als exploitant van diverse doelgroep selectieve Out-of-Home mediakanalen zijn wij altijd geïnteresseerd in nieuwe interessante proposities. Ook als dit objecten zijn die wij momenteel nog niet aan onze klanten aanbieden.

Heeft u een interessant object dat wellicht interessant is voor media-exploitatie en zoekt u een professionele mediapartner? Dan kunnen wij wellicht iets voor elkaar betekenen!

Neem in dat geval contact op voor een kennismakingsgesprek.

Meer informatie
over het aanbieden
van een locatie?