Search
Close this search box.
automobilist

Automobilisten

Automobilisten bereik je met Altermedia!

Wie bereiken - Automobilist 2

Automobilisten

Automobilisten bereik je met Altermedia!

De enorme groep auto- en motorbezitters is interessant voor veel bedrijven en branches. Denk aan automerken, verzekeraars, onderhoudsbedrijven, bandenleveranciers en nog veel meer bedrijven uit de automotive branche. Vrachtwagenreclame bereikt de automobilist als geen ander! Vrachtwagenreclame is het enige Out-of-Home medium dat de automobilist én motorrijder zowel op de snelweg als de grote doorgaande wegen bereikt. Een abri bereikt de doelgroep hoofdzakelijk in de bebouwde kom en masten zijn alleen (lokaal) zichtbaar op de snelweg.

Vrachtwagenreclame:
de beste manier om automobilisten te bereiken!

Uw campagne de weg op

Met Vrachtwagenreclame bent u altijd nationaal zichtbaar. Dus geen statische mast waar iedere dag dezelfde mensen langs rijden. Maar een netwerk van vrachtwagens dat midden tussen de automobilisten rijdt en continu zichtbaar is. Ideaal voor een productintroductie of specifiek voor producten verkrijgbaar bij tankstations (POS). Maar uiteraard ook voor het verhogen van de naamsbekendheid van je product.
Previous slide
Next slide
"Altermedia biedt ons de mogelijkheid om te adverteren met impact. Ze zijn erg flexibel en denken altijd mee met kansen voor Qmusic"
Jorn Agterberg, Marketing Manager
Qmusic
“We kunnen met tevredenheid terugkijken op de campagne. De resultaten waren positief, we hebben veel reacties gekregen en daarmee een database opgebouwd. De flexibiliteit en het contact is erg prettig”
Jeroen Lugtenburg, Marketing & Communicatie
Maxxis

Deze merken hebben de automobilist bereikt

Automobilist Vanuit de auto V3
Advies nodig over hoe u automobilisten
zo effectief mogelijk kunt bereiken?