digitale toiletreclame pag
Zakelijke beslisser digitaal - 1920 x 1080 – 10

Digitale Toiletreclame

Bereik diverse interessante doelgroepen

digitaal
Zakelijke beslisser digitaal - 1080 x 1080 – 10

Digitale Toiletreclame

Bereik diverse interessante doelgroepen

De kracht van Toiletreclame is al bekend bij vele adverteerders. Een uniek medium dat de kracht van Out-of-Home koppelt aan een lang en intensief contactmoment en hoge mate van selectiviteit. Digitaal voegt hier een aantal dimensies aan toe. De belangrijkste zijn dat timing niet meer afhankelijk is van een vaste campagneperiode maar afgestemd kan worden op actuele (data)factoren. Maar ook creatie kan worden afgestemd op dag en tijdstip. Concreet voorbeeld: de nieuwste kinderijsjes op woensdagmiddag in de bioscoop bij een temperatuur boven de 25 graden.
Met Digitale Toiletreclame Screens bereik je:
Met Digitale Toiletreclame Screens bereik je:

Digitale spiegels

In veel locaties zijn deze spiegels onderdeel van het Digitale Toiletreclame concept. Hiermee realiseren we een extra touchpoint in de sanitaire ruimte. De spiegels creëren een extra hoge attentiewaarde door de interactiviteit van de sensoren.


Standaard verkleind de content wanneer men voor de spiegel gaat staan voor optimaal gebruik van de spiegel en communicatie van de boodschap. Dit leent zich ook voor verrassende creatieve ideeën. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Digitale Toiletreclame door de hele BeNeLux
Wij beschikken over een netwerk in zowel Nederland als België. Dus naast nationale zichtbaarheid, is er ook de mogelijkheid voor een campagne in de hele BeNeLux!
alt-benelux-icon
‘’Als uitzendorganisatie zien wij positieve resultaten terug in de herkenning en de overdracht van onze communicatieboodschap. Digitale Toiletreclame (in bioscopen en horeca) biedt de mogelijkheid om op impactvolle wijze met onze talenten, middels een opvallend en lang contactmoment, te communiceren.’’
Michel Tiggelman, Media manager
Randstad Groep
"Altermedia biedt ons de mogelijkheid om te adverteren met impact en op verrassende locaties. Ze zijn erg flexibel en denken altijd mee met kansen voor Qmusic"
Jorn Agterberg, Marketing Manager
Qmusic
“Digitale Toiletreclame heeft ons veel positieve reacties opgeleverd van zowel klanten, partners als collega’s. Tijdens campagneperiodes zien wij een stijging in online zoekvolume naar onze merknaam, wat indirect leidt tot veel additionele leads.”
Brandon Teuben
Yobbers

Deze merken beleefden de kracht van Digitale Toiletreclame

Digitaal Toiletreclame
Advies nodig over hoe u Digitale Toiletreclame
zo effectief mogelijk kan inzetten?