DIGITALE TOILETRECLAME

De unieke kracht van Toiletreclame met de hoofdletter D

Doelgroep, Plaats, Context en Timing voor optimale selectiviteit

Uitstekend voor creatieve campagnes met een knipoog

De kracht van Toiletreclame is al bekend bij vele adverteerders. Een uniek medium dat de kracht van Out-of-Home koppelt aan een lang en intensief contactmoment en hoge mate van selectiviteit. Digitaal voegt hier een aantal dimensies aan toe. De belangrijkste zijn dat timing niet meer afhankelijk is van een vaste campagneperiode maar afgestemd kan worden op actuele (data)factoren. Maar ook creatie kan worden afgestemd op dag en tijdstip. Concreet voorbeeld: de nieuwste kinderijsjes op woensdagmiddag in de bioscoop bij een temperatuur boven de 25 graden.

DIGITALE TOILETRECLAME

De unieke kracht van Toiletreclame met de hoofdletter D

Doelgroep, Plaats, Context en Timing voor optimale selectiviteit

Uitstekend voor creatieve campagnes met een knipoog

De kracht van Toiletreclame is genoegzaam bekend bij vele adverteerders. Een uniek medium dat de kracht van Out-of-Home koppelt aan een lang en intensief contactmoment en hoge mate van selectiviteit. Digitaal voegt hier een aantal dimensies aan toe. De belangrijkste zijn dat timing niet meer afhankelijk is van een vaste campagneperiode maar afgestemd kan worden op actuele (data)factoren. Maar ook creatie kan worden afgestemd op dag en tijdstip. Concreet voorbeeld: de nieuwste kinderijsjes op woensdagmiddag in de bioscoop bij een temperatuur boven de 25 graden.

Bereik diverse interessante doelgroepen

Door diverse selectiemogelijkheden zoals plaats, locatietype en tijdstip communiceert u gericht met uw doelgroep.

Jongeren en studenten​

Altermedia beschikt over het grootste nationale studentennetwerk.

Jong volwassenen

Een ambitieuze en gemotiveerde doelgroep en uitermate interessant.

Volwassenen

Een koopkrachtige, doelgroep van (vaak) tweeverdieners.

Jonge gezinnen

Bereik gezinnen met kinderen via ons bioscoopnetwerk.

DIGITALE SPIEGELS

In veel locaties zijn deze spiegels onderdeel van het Digitale Toiletreclame concept. Hiermee realiseren we een extra touchpoint in de sanitaire ruimte. De spiegels creëren een extra hoge attentiewaarde door de interactiviteit van de sensoren.


Standaard verkleind de content wanneer men voor de spiegel gaat staan voor optimaal gebruik van de spiegel en communicatie van de boodschap. Dit leent zich ook voor verrassende creatieve ideeën. Vraag ons naar de mogelijkheden!

“Ik werk al sinds de start van het bedrijf met Altermedia horecareclame. Ook voor het bedrijf Kamernet kunnen we effectief met onze doelgroep communiceren buiten de online uurtjes! Effectief medium en zeer professionele partij om mee samen te werken.“
Erik Doedens, CEO
Kamernet
"Altermedia biedt ons de mogelijkheid om te adverteren met impact en op verrassende locaties. Ze zijn erg flexibel en denken altijd mee met kansen voor Qmusic"
Jorn Agterberg, Marketing Manager
Qmusic

Deze merken beleefden de kracht van Digitale Toiletreclame

Altermedia Th 018_Thumbnai 8p_enai.jpgevre0alme
Altermedia ConneRTLRTLion Caester Schiph0l H0_el Shuttle _aRTLireclame

Advies nodig
over hoe u Digitale Toiletreclame
zo effectief mogelijk kan inzetten?