digitale toiletreclame pag
Zakelijke beslisser digitaal - 1920 x 1080 – 10

Digitale Toiletreclame

Bereik diverse interessante doelgroepen

digitaal
Zakelijke beslisser digitaal - 1080 x 1080 – 10

Digitale Toiletreclame

Bereik diverse interessante doelgroepen

De kracht van Toiletreclame is al bekend bij vele adverteerders. Een uniek medium dat de kracht van Out-of-Home koppelt aan een lang en intensief contactmoment en hoge mate van selectiviteit. Digitaal voegt hier een aantal dimensies aan toe. De belangrijkste zijn dat timing niet meer afhankelijk is van een vaste campagneperiode maar afgestemd kan worden op actuele (data)factoren. Maar ook creatie kan worden afgestemd op dag en tijdstip. Concreet voorbeeld: de nieuwste kinderijsjes op woensdagmiddag in de bioscoop bij een temperatuur boven de 25 graden.
Met Digitale Toiletreclame Screens bereik je:
Met Digitale Toiletreclame Screens bereik je:

Digitale spiegels

In veel locaties zijn deze spiegels onderdeel van het Digitale Toiletreclame concept. Hiermee realiseren we een extra touchpoint in de sanitaire ruimte. De spiegels creëren een extra hoge attentiewaarde door de interactiviteit van de sensoren.


Standaard verkleind de content wanneer men voor de spiegel gaat staan voor optimaal gebruik van de spiegel en communicatie van de boodschap. Dit leent zich ook voor verrassende creatieve ideeën. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Digitale Toiletreclame door de hele BeNeLux
Wij beschikken over een netwerk in zowel Nederland als België. Dus naast nationale zichtbaarheid, is er ook de mogelijkheid voor een campagne in de hele BeNeLux!
alt-benelux-icon
“Wij maken al een tijd gebruik van (digitale) Toiletreclame van Altermedia en merken dat dit een erg geschikt middel is om op lokale plekken onze doelgroep te bereiken. Wij zien gelijk toename in de kaartverkoop van de voorstellingen waarmee wij adverteren. Altermedia denkt mee, reageert snel en zorgt voor mooie resultaten.”
Lola de Winter
Stadstheater Zoetermeer
“Bij FIOM begeleiden we mensen kosteloos op (helaas) vaak taboegevoelige onderwerpen rondom (onbedoelde) zwangerschap, kinderwens en verliesverwerking. Via (digitale) toiletreclame bereik je veel mensen uit allerlei leeftijdsgroepen en je bereikt ze discreet, er kan even rustig naar gekeken worden. Dit maakt het voor ons een ideaal medium om bekendheid te geven aan onze begeleiding. We horen ook daadwerkelijk terug van cliënten dat ze ons dankzij de toiletreclame hebben gevonden, een mooi resultaat dus!'
Sabine Minkman
FIOM Den Haag

Deze merken beleefden de kracht van Digitale Toiletreclame

Digitaal Toiletreclame
Advies nodig over hoe u Digitale Toiletreclame
zo effectief mogelijk kan inzetten?