Mediakanalen - Vrachtwagenreclame 1
Mediakanalen - Vrachtwagenreclame 1

Vrachtwagenreclame

Bereik diverse interessante doelgroepen

Mediakanalen - Vrachtwagenreclame 2
Mediakanalen - Vrachtwagenreclame 2

Vrachtwagenreclame

Bereik diverse interessante doelgroepen

Met Vrachtwagenreclame bent u altijd nationaal zichtbaar. Dus geen statische mast waar iedere dag dezelfde mensen langs rijden. Maar een netwerk van vrachtwagens dat midden tussen de doelgroep rijdt en continu zichtbaar is voor miljoenen (zakelijke) automobilisten. Ideaal voor een productintroductie of specifiek voor producten verkrijgbaar bij tankstations (POS). Maar uiteraard ook voor het verhogen van de naamsbekendheid van je product of dienst onder een interessante B2B doelgroep.

Ontdek de voordelen van vrachtwagenreclame:

Nationaal bereikbaar

Zichtbaarheid op alle wegen

Een uniek contactmoment

Interessante doelgroepen

Volg je Vrachtwagencampagne!

Wanneer u een Vrachtwagenreclame campagne bij ons boekt ontvangt u een dashboard waarop u alle data van uw campagne kunt inzien.

Real-time aanwezigheid van de vrachtwagens met uw uiting, een ‘heatmap’ van alle routes, het totaal aantal gereden kilometers én het aantal gerealiseerde contacten gedurende de campagneperiode.

Altermedia B.gif  .pgefeBree.gme

Vrachtwagenreclame is bewezen effectief

In samenwerking met Omnicom Media Group (OMG) hebben wij meerdere effectonderzoeken gedaan per campagne. Bij deze onderzoeken, uitgevoerd met de trackingtool Adtractive, zijn de resultaten gewogen naar bruto mediakosten per procentpunt herkenning. Hieruit blijkt dat Vrachtwagenreclame uitermate goed presteert ten opzichte van snelwegmasten en abri inzet. Vrachtwagenreclame garandeert dan ook een hoge ROI (Return on Investment).

Spectacular

Extra opvallen met een volledig gewrapte Vrachtwagen?

Vrachtwagenreclame door de hele BeNeLux
Wij beschikken over een netwerk van transporteurs in zowel Nederland als België. Dus met één aanspreekpunt naast nationale zichtbaarheid, optioneel ook internationale zichtbaarheid in de gehele BeNeLux!
alt-benelux-icon
“We kunnen met tevredenheid terugkijken op de campagne. De resultaten waren positief, we hebben veel reacties gekregen en daarmee een database opgebouwd. De flexibiliteit en het contact is erg prettig”
Jeroen Lugtenburg, Marketing & Communicatie
Maxxis
"Altermedia biedt ons de mogelijkheid om te adverteren met impact. Ze zijn erg flexibel en denken altijd mee met kansen voor Qmusic"
Jorn Agterberg, Marketing Manager
Qmusic

Deze merken ondervonden de kracht van Vrachtwagenreclame

Vrachtwagen reclame
Advies nodig over
hoe je vrachtwagenreclame
zo effectief mogelijk in kunt zetten?