NATIONAAL ADVERTEREN

Altermedia biedt diverse mediakanalen met nationale dekking

alt-nederland-icon
Als een van de enige exploitanten in het Out-of-Home landschap bieden wij diverse mediakanalen met nationale dekking. Vrachtwagenreclame is hierin het ultieme voorbeeld. Een vrachtwagen rijdt door het hele land op zowel snelwegen als provinciale wegen. Hiermee creëert Vrachtwagenreclame zichtbaarheid door het hele land tegen een fractie van het budget van alternatieve mogelijkheden. Met meer dan 1.200 locaties in 70 steden biedt ook Toiletreclame nationale zichtbaarheid met een representatieve nationale spreiding.
Nationaal adverteren met onze mediakanalen
Nationaal adverteren met onze mediakanalen

OUT OF HOME ADVERTEREN

Onder Out of Home adverteren vallen alle reclame-uitingen welke buitenshuis geplaatst worden. Traditioneel omvat dit alles, van billboards tot bushokjes, taxi’s, vrachtwagens en alles daartussenin. Als je een advertentie buiten je huis ziet (en je zit niet op je mobiel!), dan kijk je waarschijnlijk naar een soort OOH-advertentie. Meestal gaat het om plaatsen in de openbare ruimte die zichtbaar zijn vanaf de openbare weg of waar veel bezoekers of voorbijgangers zijn.

Vrachtwagenreclame voor nationale dekking!

Overweeg je een nationale campagne? Vrachtwagenreclame is de oplossing! Een vrachtwagen is geen lokale mast waar iedere dag dezelfde auto’s langsrijden, maar een rijdend billboard dat door het hele land zichtbaarheid genereert. Dus dé oplossing voor een campagne met een nationale zichtbaarheidsdoelstelling.

Altermedia B.gif  .pgefeBree.gme

Deze merken hebben Nationaal geadverteerd

alt-nederland-icon
Nationaal adverteren?
Wij helpen je graag!