BIOSCOOPNETWERK

Jongeren en jonge gezinnen bereik je in de bioscoop

Ook Digitale Toiletreclame bij Kinepolis

Adverteer in de bioscoop met Altermedia

Jongeren kijken weinig TV maar zijn gek op de bioscoop

Bij adverteren in de bioscoop denk je wellicht in eerste instantie aan de commercials die voorafgaan aan de film. Maar er zijn meer mogelijkheden om te adverteren in de bioscoop, zoals Toiletreclame. Wij bieden al jaren een mooi netwerk van grote bioscopen waarmee u de doelgroep effectief bereikt. Momenteel wordt door ons stevig geïnvesteerd in de uitrol van digitale Toiletreclame binnen nieuwe bioscopen van Kinepolis. De eerste is de spiksplinternieuw vestiging van Kinepolis in Haarlem. Hiermee is het ook mogelijk om op dag en tijdstip te adverteren indien gewenst.

BIOSCOOP NETWERK

Jongeren en jonge gezinnen bereik je in de bioscoop

Digitale Toiletreclame bij Kinepolis

Adverteer in de bioscoop met Altermedia

Jongeren kijken geen TV maar zijn gek op de bioscoop

Bij adverteren in de bioscoop denk je wellicht in eerste instantie aan de commercials die voorafgaan aan de film. Maar er zijn meer mogelijkheden om te adverteren in de bioscoop, zoals Toiletreclame. Wij bieden al jaren een mooi netwerk van grote bioscopen waarmee u de doelgroep effectief bereikt. Momenteel wordt door ons stevig geïnvesteerd in de uitrol van digitale Toiletreclame binnen nieuwe complexen van Kinepolis. De eerste is de spiksplinternieuw vestiging van Kinepolis in Haarlem. Hiermee is het ook mogelijk om op dag en tijdstip te adverteren indien gewenst.

Adverteren met onze mediakanalen in de bioscoop

Toiletreclame

Toiletreclame is uniek en het enige mediumtype binnen het Out-of-Home segment met 100% selectiviteit op Man/Vrouw gecombineerd met een langdurig 1-op-1 contact. Met een nationaal netwerk van meer dan 1.200 locaties in ruim 70 steden bieden wij alle mogelijkheden voor doelgroep en geografische selectiviteit. Dit lange contactmoment en de hoge mate waarin u doelgroepselectief kunt adverteren maken Toiletreclame een OOH medium met kenmerken van een tijdschrifttitel.

Digitale toiletreclame

U kent de unieke kwaliteiten van Toiletreclame; lang en intensief contactmoment en zeer doelgroepselectief. Digitale toiletreclame heeft deze zelfde unieke eigenschappen maar voegt daar nog een aantal zaken aan toe. Zo is timing niet meer gebonden aan een campagneperiode maar kan worden gekoppeld aan tijdstip en externe (data)factoren zoals bijvoorbeeld temperatuur. Dit geldt ook voor uw creatie. Creatief is meer mogelijk en de uiting kan conditioneel worden afgestemd.

Deze merken hebben in de bioscoop geadverteerd

Altermedia.Nl/Wp-Content/Uploads/2020/05/Srprs Th Umbnail bpnepge2reu0_me
Altermedia Thu 17_Thumbnail _pTeail.jpgerre1e_me
Altermedia Gemeente Utrecht WCreclame toiletmedia Washroom media

Meer weten
over adverteren
in de bioscoop?