JONGE GEZINNEN

Bereik jonge gezinnen via Altermedia

De bioscoop is het ideale platform voor gezinnen met kinderen

Zowel digitale als analoge toiletreclame

Jonge gezinnen met kinderen zijn een interessante doelgroep. Iedereen kent de hectiek van een jong gezin. Er moeten continu aankoopbeslissingen gemaakt worden variërend van de frisdrank in de koelkast tot het merk van de nieuwe schooltas. Deze jonge gezinnen maken een steeds groter deel uit van het nationale bioscoopbezoek. Uiteraard rondom de kinderfilms, maar ook in de avond, bereiken we de jonge ouders als die er even samen tussenuit zijn.

JONGE GEZINNEN

Bereik jonge gezinnen via Altermedia

De bioscoop is het ideale platform voor gezinnen met kinderen

Zowel digitale als analoge toiletreclame

Jonge gezinnen met kinderen zijn een interessante doelgroep. Iedereen kent de hectiek van een jong gezin. Er moeten continu aankoopbeslissingen gemaakt worden variërend van de frisdrank in de koelkast tot het merk van de nieuwe schooltas. Deze jonge gezinnen maken een steeds groter deel uit van het nationale bioscoopbezoek. Uiteraard rondom de kinderfilms maar ook in de avond bereiken we de jonge ouders die er even samen tussenuit zijn met de kinderen bij de oppas of grootouders.

Via welke mediakanalen bereik je jonge gezinnen?

Toiletreclame
Toiletreclame Digitaal

Intomart GfK Toiletreclame bereiksonderzoek

Intomart GfK heeft een grootschalig onderzoek uitgevoerd naar het bereik van ons netwerk in de diverse doelgroepen. Dit geeft een goed inzicht in zowel het bereik als de gemiddelde contactfrequentie op twee- en vierweekse basis. Dit onderzoek geeft uitgebreid inzage in diverse leeftijdscategorien binnen de leeftijd van 13 tot 49 jaar.

Deze merken hebben Jonge gezinnen bereikt

Altermedia ConneZeeuwsMuseumZeeuwsMuseumion Casster Schiphdl Hdsel Shuttle SaZeeuwsMuseumireclame
Altermedia Thu T_2017_Thumbnail 2p0eumbnail.jpgebretrame
Altermedia ConneOostenrijksOostenrijksion Casster Schiphrl Hriel Shuttle IaOostenrijksireclame

Meer weten
over adverteren
in de bioscoop?