Website AM doelgroep 1920x1080 – 19

Jongeren

Moeilijk bereikbaar? Niet bij ons!

Website AM - 1080x1080 - jongeren – 2

Jongeren

Moeilijk bereikbaar? Niet bij ons!

Het mediagebruik van jongeren is enorm divers en daarmee zijn zij erg moeilijk te bereiken. Hoe digitaal hun wereld ook is, zij gaan nog steeds naar school, de bioscoop en de kroeg. Vriendinnen spreken nog steeds af om onder het genot van een cappuccino bij te kletsen en studenten zijn nog steeds lid van een studentenvereniging. Kortom; ook de jongeren en studenten leven in de gewone offline wereld en in die échte wereld vinden wij de perfecte plekken om hen te bereiken!
Jongeren bereik je met:
Toiletreclame
Digitale toiletreclame
WoW Screens
Spiegelstickers
PlusVilt
Toiletreclame
Al jaren bieden wij een enorm netwerk aan toiletreclamepanelen in horecalocaties, bioscopen, cafés en restaurants. Een perfecte gelegenheid om de doelgroep te bereiken.
Digitale toiletreclame
De moderne, digitale variant van toiletreclame biedt een unieke vorm van adverteren, waarmee ook op datum en tijd gevarieerd kan worden. Alle pluspunten van toiletreclame maar dan met de voordelen van digitaal.
WoW Screens
Meer dan alleen een reclamezuil! De rustigere advertenties en de plaatsing van de WoW Screens zorgen voor een minder opdringerige benadering die toch zeer aanwezig is.
Spiegelstickers
Een verrassend medium voor een perfect contactmoment. Een grappige, opvallende Spiegelsticker zorgt gelijk voor interactie met de doelgroep.
PlusVilt
Een prachtige vorm van “subliminal” advertising. Stand-alone in te zetten maar ook een ideale combinatie met Toiletreclame voor de realisatie van extra contacten met de aanwezige doelgroep.
Altermedia Butt On.Gif .pgefedreoBume

Gigantisch bereik onder jongeren

Pakketten kunnen vanaf 50 panelen/screens worden ingezet. Bij maximale pakketafname geldt:

2000 vlakken (1700 analoog, 300 digitaal)
Netto bereik van 26,8% per twee weken
Een CPM van €15,48
“Onze samenwerking met Altermedia is erg fijn. Ons contactpersoon is vriendelijk, reageert snel en denkt mee. Samen met Altermedia weten wij onze doelgroep goed te bereiken en dit zien we dan ook terug in onze verkoopcijfers.”
Lola de Winter, Marketeer
Stadstheater Zoetermeer

Deze merken hebben jongeren en studenten bereikt

Footer Jongeren
Advies nodig over hoe u jongeren zo effectief mogelijk kunt bereiken?