Web 1920 – 6
Web 1920 – 10
Apeldoorn Partners_websitefoto 02

Toiletreclame

Groot en selectief bereik

Toiletreclame foto 2 - 2
Toiletreclame foto 1 - 2
Mediakanalen - Toiletreclame 2

Toiletreclame

Groot en selectief bereik

Al meer dan 20 jaar bieden wij dit unieke, en bewezen effectieve medium aan. Toiletreclame is het enige Out-of-Home medium met een gegarandeerd 1-op-1 contact en 100% selectiviteit op mannen en vrouwen. Door het lange contactmoment kan je een uitgebreidere boodschap kwijt dan op reguliere outdoor media. Ook is de hoge mate van selectiviteit uniek in het Out-of-Home landschap, dat zich vooral kenmerkt aan een breed en massaal bereik.
Altermedia Butt On.Gif .pgefedreoBume

Toiletreclame biedt groot en selectief bereik

Wij bieden dit medium aan in ruim 1.200 Horeca- en Cinemalocaties met in totaal meer dan 10.000 panelen. Deze locaties zijn met een perfecte nationale spreiding, verdeeld over ruim 60 steden door het hele land. Hierdoor genereren wij een gigantisch aantal contacten binnen de doelgroep 13 tot 49 jarigen. Door middel van een ruim opgezet bereikonderzoek uitgevoerd door Intomart Gfk beschikken wij over zeer uitgebreide bereikcijfers.

Interactie via het Toiletreclamepaneel

Met een QR-code op uw reclame uiting nodigt u de doelgroep uit voor interactie. Door de QR-code eenvoudig te scannen met de telefoon, kan de doelgroep naar de desbetreffende website geleid worden.

Toiletreclame vind je in:
Horeca
Bioscoop
Horeca
Bioscopen
Toiletreclame vind je in:

Toiletreclame nu ook digitaal

Sinds 2018 bieden wij ook de digitale variant van Toiletreclame aan. Digitale Toiletreclame heeft alle kwaliteiten van de standaard Toiletreclame maar voegt daar de voordelen van een digitaal scherm aan toe.
Toiletreclame door de hele BeNeLux
Wij beschikken over een netwerk in zowel Nederland als België. Dus naast nationale zichtbaarheid, is er ook de mogelijkheid voor een campagne in de hele BeNeLux!
BenNeLuxAfbeeldingTEST
‘’Als uitzendorganisatie zien wij positieve resultaten terug in de herkenning en de overdracht van onze communicatieboodschap. Toiletreclame (in bioscopen en horeca) biedt de mogelijkheid om op impactvolle wijze met onze talenten, middels een opvallend en lang contactmoment, te communiceren.’’
Michel Tiggelman, Media manager
Randstad Groep
"Altermedia biedt ons de mogelijkheid om te adverteren met impact en op verrassende locaties. Ze zijn erg flexibel en denken altijd mee met kansen voor Qmusic."
Jorn Agterberg, Marketing Manager
Qmusic
“Toiletreclames hebben ons veel positieve reacties opgeleverd van zowel klanten, partners als collega’s. Tijdens campagneperiodes zien wij een stijging in online zoekvolume naar onze merknaam, wat indirect leidt tot veel additionele leads.”
Brandon Teuben
Yobbers

Deze merken ondervonden de kracht van Toiletreclame

Footer Jongvolwassenen Icon
Advies nodig
over hoe u toiletreclame
zo effectief mogelijk kan inzetten?