Web 1920 – 6
Web 1920 – 10
Apeldoorn Partners_websitefoto 02

Toiletreclame

Groot en selectief bereik

Toiletreclame foto 2 - 2
Toiletreclame foto 1 - 2
Mediakanalen - Toiletreclame 2

Toiletreclame

Groot en selectief bereik

Al meer dan 20 jaar bieden wij dit unieke, en bewezen effectieve medium aan. Toiletreclame is het enige Out-of-Home medium met een gegarandeerd 1-op-1 contact en 100% selectiviteit op mannen en vrouwen. Door het lange contactmoment kan je een uitgebreidere boodschap kwijt dan op reguliere outdoor media. Ook is de hoge mate van selectiviteit uniek in het Out-of-Home landschap, dat zich vooral kenmerkt aan een breed en massaal bereik.
Altermedia Butt On.Gif .pgefedreoBume

Toiletreclame biedt groot en selectief bereik

Wij bieden dit medium aan in ruim 1.200 Horeca- en Cinemalocaties met in totaal meer dan 10.000 panelen. Deze locaties zijn met een perfecte nationale spreiding, verdeeld over ruim 60 steden door het hele land. Hierdoor genereren wij een gigantisch aantal contacten binnen de doelgroep 13 tot 49 jarigen. Door middel van een ruim opgezet bereikonderzoek uitgevoerd door Intomart Gfk beschikken wij over zeer uitgebreide bereikcijfers.

Interactie via het Toiletreclamepaneel

Met een QR-code op uw reclame uiting nodigt u de doelgroep uit voor interactie. Door de QR-code eenvoudig te scannen met de telefoon, kan de doelgroep naar de desbetreffende website geleid worden.

Toiletreclame vind je in:
Horeca
Bioscoop
Horeca
Bioscopen
Toiletreclame vind je in:

Toiletreclame nu ook digitaal

Sinds 2018 bieden wij ook de digitale variant van Toiletreclame aan. Digitale Toiletreclame heeft alle kwaliteiten van de standaard Toiletreclame maar voegt daar de voordelen van een digitaal scherm aan toe.
Toiletreclame door de hele BeNeLux
Wij beschikken over een netwerk in zowel Nederland als België. Dus naast nationale zichtbaarheid, is er ook de mogelijkheid voor een campagne in de hele BeNeLux!
BenNeLuxAfbeeldingTEST
“Ik werk al sinds de start van het bedrijf met Altermedia horecareclame. Ook voor het bedrijf Kamernet kunnen we effectief met onze doelgroep communiceren buiten de online uurtjes! Effectief medium en zeer professionele partij om mee samen te werken.“
Erik Doedens, CEO
Kamernet
“Altermedia levert kwaliteit op het gebied van OOH media. Door mee te denken met de klant, goed contact en snel schakelen is er altijd sprake van maatwerk.”
Michel de Vries, Marketing & Communicatie
Holland Casino Groningen en Leeuwarden
“Onze samenwerking met Altermedia is erg fijn. Ons contactpersoon is vriendelijk, reageert snel en denkt mee. Samen met Altermedia weten wij onze doelgroep goed te bereiken en dit zien we dan ook terug in onze verkoopcijfers.”
Lola de Winter, Marketeer
Stadstheater Zoetermeer
“Voor de Eurekaweek hebben we onze studentencampagne via Altermedia laten lopen en hij was erg succesvol! We zagen in een korte tijd een groot aantal studenten wat gebruik heeft gemaakt van de korting”
Maaike Baas, Junior Marketeer
Luxor Rotterdam
“Mariska van Altermedia denkt goed mee over de inzet van media, om zo onze doelgroep (alle Rotterdammers) met de campagne te bereiken. Ze is prettig in de omgang en erg attent. Dit helpt enorm in de samenwerking en maakt ons enthousiast deze voort te zetten.”
Ingeborg Ekkelenkamp, Marketing, Communicatie & PR
Gemeente Rotterdam
"Altermedia biedt ons de mogelijkheid om te adverteren met impact en op verrassende locaties. Ze zijn erg flexibel en denken altijd mee met kansen voor Qmusic"
Jorn Agterberg, Marketing Manager
Qmusic
"Altermedia is een hele fijne organisatie om mee te werken. Nu er door Corona steeds veranderingen optreden bewegen zij flexibel mee, en zorgen voor een heldere communicatie."
Amber van Schagen
Brandmanager

Deze merken ondervonden de kracht van Toiletreclame

Footer Jongvolwassenen Icon
Advies nodig
over hoe u toiletreclame
zo effectief mogelijk kan inzetten?