TOILETRECLAME

Hoog bereik in diverse interessante doelgroepen

Gegarandeerd en langdurig 1-op-1 contactmoment

100% selectiviteit op Mannen en Vrouwen

Al vanaf 2000 bieden wij een dit unieke medium aan in nagenoeg ongewijzigd concept. Toiletreclame is het enige Out-of-Home medium met een gegarandeerd 1-op-1 contact en 100% selectiviteit op mannen en vrouwen. Door het lange contactmoment kan je een uitgebreidere boodschap kwijt dan op reguliere outdoor media. Ook is de hoge mate van selectiviteit uniek in het Out-of-Home landschap, dat zich vooral kenmerkt voor breed en massaal bereik.

Bereik diverse interessante doelgroepen

Door diverse selectiemogelijkheden zoals plaats, locatietype en tijdstip communiceert u gericht met uw doelgroep.

Jongeren en studenten​

16 tot 19 jarigen en HBO/WO studenten

Jong volwassenen

Personen tussen de 20 en 25 jaar

Volwassenen

Personen in de leeftijd van 25 tot 40

Jonge gezinnen

Een gezin met tenminste één kind tussen 0 en 5 jaar

Toiletreclame biedt hoog en selectief bereik

Wij bieden dit medium aan in ruim 1.200 Horeca- en Cinemalocaties met in totaal meer dan 10.000 panelen. Deze locaties zijn met een perfecte nationale spreiding, verdeeld over ruim 60 steden door het hele land. Hierdoor genereren wij een gigantisch aantal contacten binnen de doelgroep 13 tot 49 jarigen. Door middel van een ruim opgezet bereikonderzoek uitgevoerd door Intomart Gfk beschikken wij over zeer uitgebreide bereikcijfers.

Interactie via het Toiletreclamepaneel

Sinds 2015 zijn alle toiletreclamepanelen voorzien van een NFC chip (tag). Deze tag vind je rechtsonder op het paneel. Door de NFC tag te ‘tappen’ kan je doelgroep eenvoudig op je uiting reageren.

Toiletreclame nu ook digitaal

Sinds 2018 zijn wij gestart met de uitrol van het Digitale Toiletreclame netwerk. Digitale Toiletreclame heeft alle specifieke kwaliteiten van haar analoge broertje maar voegt daar de voordelen van digitaal aan toe.

"Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Altermedia. Onze contactpersoon is altijd erg enthousiast en denkt mee als we een nieuwe campagne willen starten”

Janis Scialó
Recruiter bij 2Contact in Haarlem

"Altermedia kwam met de goede oplossing om in een korte tijdsperiode in alle studentensteden onze doelgroep te bereiken op de locatie waar zij zich vrij prettig voelen, horeca!"

Mark Janssen Daalen
Sportnieuws.nl

Deze merken ondervonden de kracht van Toiletreclame

Altermedia ConneMojoMojoion Ca ster Schiphgl Hgoel Shuttle OaMojoireclame
Altermedia Thu 019_Thumbnail 9p_enail.jpgeare0nsme
Altermedia ConneMinisterieVeiligheidJustitieMinisterieVeiligheidJustitieion Ca ster Schiphgl Hghel Shuttle HaMinisterieVeiligheidJustitieireclame

Advies nodig
over hoe u toiletreclame
zo effectief mogelijk kan inzetten?