TOILETRECLAME

Groot bereik in diverse interessante doelgroepen

Gegarandeerd en langdurig 1-op-1 contactmoment

100% selectiviteit op Mannen en Vrouwen

Toiletreclame is het enige Out-of-Home medium met een gegarandeerd 1-op-1 contact en 100% selectiviteit op mannen en vrouwen. Door het lange contactmoment kan je een uitgebreidere boodschap kwijt dan op reguliere outdoor media. Ook is de hoge mate van selectiviteit uniek in het Out-of-Home landschap, dat zich vooral kenmerkt aan een breed en massaal bereik.

TOILETRECLAME

Hoog bereik in diverse interessante doelgroepen

Gegarandeerd en langdurig 1-op-1 contactmoment

100% selectiviteit op Mannen en Vrouwen

Al vanaf 2000 bieden wij een dit unieke medium aan in nagenoeg ongewijzigd concept. Toiletreclame is het enige Out-of-Home medium met een gegarandeerd 1-op-1 contact en 100% selectiviteit op mannen en vrouwen. Door het lange contactmoment kan je een uitgebreidere boodschap kwijt dan op reguliere outdoor media. Ook is de hoge mate van selectiviteit uniek in het Out-of-Home landschap, dat zich vooral kenmerkt aan een breed en massaal bereik.

Bereik diverse interessante doelgroepen

Door diverse selectiemogelijkheden zoals plaats, locatietype en tijdstip communiceert u gericht met uw doelgroep.

Jongeren en studenten​

Altermedia beschikt over het grootste nationale studentennetwerk.

Jong volwassenen

Een ambitieuze en gemotiveerde doelgroep en uitermate interessant.

Volwassenen

Een koopkrachtige, doelgroep van (vaak) tweeverdieners.

Jonge gezinnen

Bereik gezinnen met kinderen via ons bioscoopnetwerk.

Toiletreclame biedt hoog en selectief bereik

Wij bieden dit medium aan in ruim 1.200 Horeca- en Cinemalocaties met in totaal meer dan 10.000 panelen. Deze locaties zijn met een perfecte nationale spreiding, verdeeld over ruim 60 steden door het hele land. Hierdoor genereren wij een gigantisch aantal contacten binnen de doelgroep 13 tot 49 jarigen. Door middel van een ruim opgezet bereikonderzoek uitgevoerd door Intomart Gfk beschikken wij over zeer uitgebreide bereikcijfers.

Interactie via het Toiletreclamepaneel

Sinds 2015 zijn alle toiletreclamepanelen voorzien van een NFC chip (tag). Deze tag vind je rechtsonder op het paneel. Door de NFC tag te ‘tappen’ kan je doelgroep eenvoudig op je uiting reageren.

Toiletreclame nu ook digitaal

Sinds 2018 zijn wij gestart met de uitrol van het Digitale Toiletreclame netwerk. Digitale Toiletreclame heeft alle specifieke kwaliteiten van haar analoge broertje maar voegt daar de voordelen van digitaal aan toe.

“Ik werk al sinds de start van het bedrijf met Altermedia horecareclame. Ook voor het bedrijf Kamernet kunnen we effectief met onze doelgroep communiceren buiten de online uurtjes! Effectief medium en zeer professionele partij om mee samen te werken.“
Erik Doedens, CEO
Kamernet
“Altermedia levert kwaliteit op het gebied van OOH media. Door mee te denken met de klant, goed contact en snel schakelen is er altijd sprake van maatwerk.”
Michel de Vries, Marketing & Communicatie
Holland Casino Groningen en Leeuwarden
“Onze samenwerking met Altermedia is erg fijn. Ons contactpersoon is vriendelijk, reageert snel en denkt mee. Samen met Altermedia weten wij onze doelgroep goed te bereiken en dit zien we dan ook terug in onze verkoopcijfers.”
Lola de Winter, Marketeer
Stadstheater Zoetermeer
“Voor de Eurekaweek hebben we onze studentencampagne via Altermedia laten lopen en hij was erg succesvol! We zagen in een korte tijd een groot aantal studenten wat gebruik heeft gemaakt van de korting”
Maaike Baas, Junior Marketeer
Luxor Rotterdam
“Mariska van Altermedia denkt goed mee over de inzet van media, om zo onze doelgroep (alle Rotterdammers) met de campagne te bereiken. Ze is prettig in de omgang en erg attent. Dit helpt enorm in de samenwerking en maakt ons enthousiast deze voort te zetten.”
Ingeborg Ekkelenkamp, Marketing, Communicatie & PR
Gemeente Rotterdam
"Altermedia biedt ons de mogelijkheid om te adverteren met impact en op verrassende locaties. Ze zijn erg flexibel en denken altijd mee met kansen voor Qmusic"
Jorn Agterberg, Marketing Manager
Qmusic
"Altermedia is een hele fijne organisatie om mee te werken. Nu er door Corona steeds veranderingen optreden bewegen zij flexibel mee, en zorgen voor een heldere communicatie."
Amber van Schagen, Brandmanager

Deze merken ondervonden de kracht van Toiletreclame

Altermedia  Thumbnail upme.jpge2reT01me
Altermedia Paradiso Films Toiletreclame WCreclame Toiletmedia Washroom media
Altermedia ConneRTLNederlandRTLNederlandion Ca ster Schiphnl Hndel Shuttle DaRTLNederlandireclame

Advies nodig
over hoe u toiletreclame
zo effectief mogelijk kan inzetten?