wow screens 2

WoW Screens

Bereik diverse interessante doelgroepen

Mediakanalen - WoW Screens 2

WoW Screens

Bereik diverse interessante doelgroepen

WoW Screens zijn meer dan alleen een reclamezuil! Het mes snijdt met onze WoW Screens aan meerdere kanten. Wij verbinden partijen uit de Kunst & Cultuur, Fashion en Design aan dit netwerk. Zij krijgen via WoW een platform om zich te etaleren aan de buitenwereld. Daarnaast zorgen wij ervoor dat deze content regionaal relevant is. Dus bijvoorbeeld in Groningen informatie van de voorstellingen van de Oosterpoort en in Amsterdam van Theater Carré. Op het scherm wordt ook informatie van de horecalocatie zelf getoond, denk aan een event, werknemer van de maand of het weekmenu.
Met WoW Screens bereik je:
Met WoW Screens bereik je:

Adverteren op WOW

De loop op de WoW schermen bestaat voor de helft uit redactionele content en eigen communicatie van de horecalocatie. De andere helft is beschikbaar voor jouw commerciële boodschap.

Vanwege de culturele context van het WoW concept is dit mediakanaal voornamelijk geschikt voor adverteerders uit de culturele sector en evenementenbranche. Maar ook een commerciële boodschap maakt met de juiste creatie impact op jouw doelgroep. Qua planning is alles mogelijk op gebied van timing, type locatie, plaats et cetera.

‘’Toiletreclame heeft ons geholpen bij het krijgen van meer zichtbaarheid onder onze doelgroep, die zich in horecazaken bevindt. Altermedia reageert snel en ze denken bovendien proactief mee over de juiste inzet.’’
Birgit Tummers, Brand- en theatermarketeer
Chasse Theater
“Wij maken al een tijd gebruik van Toiletreclame van Altermedia en merken dat dit een erg geschikt middel is om op lokale plekken onze doelgroep te bereiken. Wij zien gelijk toename in de kaartverkoop van de voorstellingen waarmee wij adverteren. Altermedia denkt mee, reageert snel en zorgt voor mooie resultaten.”
Lotte van Gaalen, Marketeer
Stadstheater Zoetermeer
WoW Screens vind je in:
Horeca
Universiteit
Horeca
Universiteit
WoW Screens vind je in:

Deze merken beleefden de kracht van ons WoW Screens netwerk

Altermedia Thu Mbnail npaege0rem_Tme
Altermedia ABN-AMRO Toiletreclame WCreclame Toiletmedia Washroommedia
Altermedia Thu Mbnail npaege0rem_Tme
Altermedia ABN-AMRO Toiletreclame WCreclame Toiletmedia Washroommedia
WoW screens
Advies nodig over hoe u WoW Screens
zo effectief mogelijk kan inzetten?