Website AM doelgroep 1920x1080 – 12
Website AM doelgroep 1920x1080 – 21

Studenten

Moeilijk bereikbaar? Niet bij ons!

Studenten foto 4- 2
Website AM - 1080x1080 - studenten
Website AM - 1080x1080 - studenten – 1

Studenten

Moeilijk bereikbaar? Niet bij ons!

Ondanks dat studenten druk in de weer zijn met het behalen van tentamens, het maken van projecten of de laatste loodjes van een scriptie, ze zijn nog steeds ook buiten het studeren om druk in de weer. Het bezoeken van een studentencafé, uitgaan met vrienden en vriendinnen of een bezoek aan de bioscoop, deze doelgroep is met Altermedia zeer goed te bereiken!
Studenten bereik je met:
Toiletreclame
Digitale toiletreclame
WoW Screens
Spiegelstickers
PlusVilt
Toiletreclame
Al jaren bieden wij een enorm netwerk aan toiletreclamepanelen in horecalocaties, bioscopen, cafés en restaurants. Een perfecte gelegenheid om de doelgroep te bereiken.
Digitale toiletreclame
De moderne, digitale variant van toiletreclame biedt een unieke vorm van adverteren, waarmee ook op datum en tijd gevarieerd kan worden. Alle pluspunten van toiletreclame maar dan met de voordelen van digitaal.
WoW Screens
Meer dan alleen een reclamezuil! De rustigere advertenties en de plaatsing van de WoW Screens zorgen voor een minder opdringerige benadering die toch zeer aanwezig is.
Spiegelstickers
Een verrassend medium voor een perfect contactmoment. Een grappige, opvallende Spiegelsticker zorgt gelijk voor interactie met de doelgroep.
PlusVilt
Een prachtige vorm van “subliminal” advertising. Stand-alone in te zetten maar ook een ideale combinatie met Toiletreclame voor de realisatie van extra contacten met de aanwezige doelgroep.
Altermedia Butt On.Gif .pgefedreoBume

Onderzoek toont substantieel bereik Studenten

Pakketten kunnen vanaf 50 panelen/screens worden ingezet. Bij maximale pakketafname geldt:

1600 vlakken (1300 analoog, 300 digitaal)
Netto bereik van 56,60% per 2 weken
Een CPM van €18,55
“Dankzij Altermedia kunnen wij adverteren in locaties die perfect aansluiten bij onze doelgroep. Altermedia is hierin altijd erg meedenkend geweest zodat wij elke campagne onze inzet kunnen verbeteren. Ook levert Altermedia altijd goede input om onze uitingen elke campagne te kunnen verbeteren.”
Brandon Teuben
Yobbers
“Voor de Eurekaweek hebben we onze studentencampagne via Altermedia laten lopen en hij was erg succesvol! We zagen in een korte tijd een groot aantal studenten wat gebruik heeft gemaakt van de korting”
Maaike Baas, Junior Marketeer
Luxor Rotterdam
“Wij hebben gekozen voor spiegelstickers om op een leuke manier nog meer impact te maken. Het combineren van doelgroepen kan zowel heel breed voor een groot bereik, maar ook heel specifiek zoals bijvoorbeeld op studenten. Dat maakt het medium nog interessanter!”
Isabelle Snuverink
Mediacom

Deze merken hebben studenten bereikt

Footer Jongeren
Advies nodig over hoe u studenten zo effectief mogelijk kunt bereiken?