man vrouw

Mannen/vrouwen

Selectief adverteren op man of vrouw?

Website AM - 1080x1080 - manvrouw – 1

Mannen/vrouwen

Selectief adverteren op man of vrouw?

Als exploitant van (Digitale) Toiletreclame zijn wij uniek binnen het Out-of-Home landschap. Toiletreclame is het enige medium binnen het OOH segment dat de mogelijkheid biedt voor selectie op man of vrouw. U kunt campagnes boeken op man óf vrouw maar het is ook mogelijk om alleen uw creatie op het geslacht af te stemmen voor de juiste ‘tone of voice’. Tot 50% minder waste en uw boodschap wordt hierdoor nog relevanter. Daarom: Impact door relevantie!
Met welke media kun je selecteren op man of vrouw?
Toiletreclame
Digitale toiletreclame
Spiegelstickers
Toiletreclame
Al jaren bieden wij een enorm netwerk aan toiletreclamepanelen in horecalocaties, bioscopen, cafés en restaurants. Een perfecte gelegenheid om de doelgroep te bereiken.
Digitale toiletreclame
De moderne, digitale variant van toiletreclame biedt een unieke vorm van adverteren, waarmee ook op datum en tijd gevarieerd kan worden. Alle pluspunten van toiletreclame maar dan met de voordelen van digitaal.
Spiegelstickers
Een verrassend medium voor een perfect contactmoment. Een grappige, opvallende Spiegelsticker zorgt gelijk voor interactie met de doelgroep.
Met welke media kun je selecteren op man of vrouw?
Altermedia Butt On.Gif .pgefedreoBume

Het bereik onder mannen of vrouwen volledig in beeld

Wij bieden dit medium aan in ruim 1.200 Horeca- en Cinemalocaties met in totaal meer dan 10.000 panelen. Deze locaties zijn met een perfecte nationale spreiding, verdeeld over ruim 60 steden door het hele land. Hierdoor genereren wij een gigantisch aantal contacten binnen de doelgroep 13 tot 49 jarigen. Door middel van een ruim opgezet bereikonderzoek uitgevoerd door Intomart Gfk beschikken wij over zeer uitgebreide bereikcijfers.

AXE FRESH FOREST & GRAFFITI

Onze klant Unilever adverteerde via het mediakanaal Toiletreclame met de AXE Fresh forest & Graffiti. Een body spray en deodorant voor mannen.

Door het inzetten van de campagne op deze specifieke doelgroep, worden mannen effectief bereikt!
''Toiletreclame in de horeca is een ideaal medium veel mensen te bereiken en bekendheid te geven aan onze begeleiding. We horen ook daadwerkelijk terug van cliënten dat ze ons dankzij de toiletreclame hebben gevonden, een mooi resultaat dus!’’
Sabine Minkman
Fiom
‘’Toiletreclame heeft ons geholpen bij het krijgen van meer zichtbaarheid onder onze doelgroep, die zich in horecazaken bevindt. Altermedia reageert snel en ze denken bovendien proactief mee over de juiste inzet.’’
Birgit Tummers - Brand- en theatermarketeer
Chasse Theater
‘’Met Altermedia is het fijn samenwerken. Er wordt vlot gereageerd en proactief meegedacht in doelstellingen van campagnes. De uitingen in de posterpanelen zagen er netjes verzorgd uit. De inzet van Toiletreclame heeft absoluut bijgedragen aan de goede campagneresultaten.’’
Tonia van Nieuwenhuijzen - eigenaar
PolePosition Media

Deze merken hebben selectief mannen en vrouwen bereikt

Doelgroep Man Vrouw
Advies nodig over hoe u jonge gezinnen
zo effectief mogelijk kunt bereiken?