Search
Close this search box.
volwassen 2

Volwassenen

Volwassenen bereik je met Altermedia!

Wie bereiken - Volwassenen -1

Volwassenen

Volwassenen bereik je met Altermedia!

De doelgroep 25 tot 40 jaar zijn de eerste fase van hun persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling voorbij. Men beschikt inmiddels over meer werkervaringen en is vaak al doorgegroeid in zijn of haar functie en ook het persoonlijke leven ziet er iets anders uit. Een koopkrachtige, hoogopgeleide doelgroep van (vaak) tweeverdieners. 56,6% van deze doelgroep woont samen of is getrouwd en 31% gaat minimaal tweemaal per jaar op vakantie en zit zakelijk bovengemiddeld op de weg. Wij bieden diverse mogelijkheden waarmee wij deze interessante doelgroep bereiken.
Volwassenen bereik je met:
Toiletreclame
Digitale toiletreclame
WoW Screens
Spiegelstickers
PlusVilt
Toiletreclame
Al jaren bieden wij een enorm netwerk aan toiletreclamepanelen in horecalocaties, bioscopen, cafés en restaurants. Een perfecte gelegenheid om de doelgroep te bereiken.
Digitale toiletreclame
De moderne, digitale variant van toiletreclame biedt een unieke vorm van adverteren, waarmee ook op datum en tijd gevarieerd kan worden. Alle pluspunten van toiletreclame maar dan met de voordelen van digitaal.
WoW Screens
Meer dan alleen een reclamezuil! De rustigere advertenties en de plaatsing van de WoW Screens zorgen voor een minder opdringerige benadering die toch zeer aanwezig is.
Spiegelstickers
Een verrassend medium voor een perfect contactmoment. Een grappige, opvallende Spiegelsticker zorgt gelijk voor interactie met de doelgroep.
PlusVilt
Een prachtige vorm van “subliminal” advertising. Stand-alone in te zetten maar ook een ideale combinatie met Toiletreclame voor de realisatie van extra contacten met de aanwezige doelgroep.
Altermedia Butt On.Gif .pgefedreoBume

Indoor bereik onder volwassenen

Pakketten kunnen vanaf 50 panelen/screens worden ingezet. Bij maximale pakketafname geldt:
2000 vlakken (1700 analoog, 300 digitaal)
Netto bereik van 17,9% per 2 weken
Een CPM van €7,78
“Altermedia levert kwaliteit op het gebied van OOH-media. Door mee te denken met de klant, goed contact en snel schakelen is er altijd sprake van maatwerk.”
Michel de Vries, Marketing & Communicatie
Holland Casino
‘’Via Altermedia hebben wij onze doelgroep middels gerichte targeting kunnen vinden en bereiken. Het resultaat van de campagne was zoals gewenst en de samenwerking met Altermedia hebben wij als proactief en positief ervaren.’’
Wieger Sturm, Brand manager
Playtika
"Altermedia biedt ons de mogelijkheid om te adverteren met impact en op verrassende locaties. Ze zijn erg flexibel en denken altijd mee met kansen voor Qmusic"
Jorn Agterberg, Marketing Manager
Qmusic

Deze merken hebben volwassenen bereikt

Footer Jongvolwassenen Icon
Advies nodig over hoe u volwassenen zo effectief mogelijk kunt bereiken?