Search
Close this search box.

Junior Accountmanager

Versterk ons salesteam!

Wie zijn wij?

Wij zijn Altermedia! Dé creatieve media-exploitant voor opvallende campagnes in de horeca en bioscopen, op de snelwegen en in de stadscentra. Ben jij een enthousiaste, spontane en commerciële HBO’er die op zoek is naar een uitdagende baan in de sales als accountmanager? Dan pas je precies bij ons!

Dit ga jij doen als Junior Accountmanager bij Altermedia:

Wij zoeken een fijne collega, die zijn/haar eigen netwerk gaat opbouwen binnen ons klantportfolio. Je hebt een ondernemende instelling en geen angst om (koude) acquisitie te plegen of een presentatie te geven. Je benadert potentiële klanten, hebt persoonlijke afspraken om verder kennis te maken om samen met de klant te kijken hoe onze media passen in de campagnedoelstellingen. Je stelt voorstellen op, plant campagnes in en behoudt klantcontact tijdens en na afloop van de campagne. Op deze manier bouw je structurele relaties met je klanten op, die de basis vormen voor je toekomstige campagnes, netwerk en dus sales.

Jouw belangrijkste vaardigheden?

Direct, resultaatgericht, communicatief sterk (zowel mondeling als schriftelijk), zelfstandig, ondernemend en haalt energie uit klantcontact.

Wat bieden wij?

Pas jij precies in dit plaatje? Stuur dan snel je motivatie en je CV naar ons toe!

Enthousiast geworden?
Twijfel dan niet en reageer snel!