Search
Close this search box.

Projectplanner

32 - 40 uur in omgeving Houten

Over de functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de verkochte mediacampagnes in ons horeca- en vrachtwagenreclamenetwerk. Jij bent de spin in het web! Je zorgt ervoor dat digitale bestanden op tijd binnen zijn en worden aangeleverd bij de drukker, en volgens planning klaar liggen bij de juiste persoon op de juiste plek. Voor het horecanetwerk stuur jij 40 tot 50 posterwisselaars aan in ruim 60 steden in Nederland. Dit betekent het recruiten, motiveren en controleren van het distributieteam.

Hierbij heb je veel telefonisch, per mail en via Whatsapp contact met veel verschillende medewerkers, dus het is belangrijk dat jij communicatief sterk in je schoenen staat. Jij reageert stressbestendig en gecontroleerd op acute veranderingen in de planning. Je krijgt een kick van het oplossen van onverwachte situaties en zorgt er hoe dan ook voor dat de campagneplanning wordt voltooid!

Wat bieden wij jou

Dit neem jij mee:

Het allerbelangrijkste is dat jij het een uitdaging vindt om tijdens je werk veel te schakelen, verschillende ballen hoog kan houden, dat je stevig in je schoenen staat en van dynamiek houdt.

Daarnaast beschik je over:

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren op deze functie. Stuur snel je motivatie en je CV naar ons toe!

Direct solliciteren?