ADVERTEREN

Toiletreclame biedt 100% selectiviteit op Man/Vrouw

Vrachtwagenreclame biedt hoog bereik onder zakelijke automobilist

Nu ook Digitale Toiletreclame bij Altermedia

Taxireclame voor spraakmakende campagnes in de grote steden

Spiegelstickers communiceren met een creatieve knipoog

Bierviltjes zijn een prachtige vorm van subliminal advertising

Interactieve Digitale Spiegels voor de ultieme creatie boodschap

Schiphol Hotel Shuttle voor zichtbaarheid in Amsterdam centrum

Altermedia biedt diverse doelgroepselectieve
in- en outdoor media aan

Onze mediakanalen zijn gebaseerd op het principe; bereik de juiste doelgroep, op de juiste plek en op de juiste plaats. Hierdoor bieden wij onze adverteerders Impact door Relevantie. Door digitalisering breiden wij deze mogelijkheden nog verder uit.

Toiletreclame

Toiletreclame is uniek en het enige mediumtype binnen het Out-of-Home segment met 100% selectiviteit op Man/Vrouw gecombineerd met een langdurig 1-op-1 contact. Met een nationaal netwerk van meer dan 1.200 locaties in ruim 70 steden bieden wij alle mogelijkheden voor doelgroep en geografische selectiviteit. Dit lange contactmoment en de hoge mate waarin u doelgroepselectief kunt adverteren maken Toiletreclame een OOH medium met kenmerken van een tijdschrifttitel.

Digitale toiletreclame

U kent de unieke kwaliteiten van Toiletreclame; lang en intensief contactmoment en zeer doelgroepselectief. Digitale toiletreclame heeft deze zelfde unieke eigenschappen maar voegt daar nog een aantal zaken aan toe. Zo is timing niet meer gebonden aan een campagneperiode maar kan worden gekoppeld aan tijdstip en externe (data)factoren zoals bijvoorbeeld temperatuur. Dit geldt ook voor uw creatie. Creatief is meer mogelijk en de uiting kan conditioneel worden afgestemd.

Vrachtwagenreclame

Vrachtwagenreclame is een massamedium en geschikt voor diverse communicatiedoelstellingen. Met Vrachtwagenreclame bent u altijd nationaal zichtbaar. Dus geen statische mast waar iedere dag dezelfde mensen langs rijden, maar een netwerk van vrachtwagens dat midden tussen de doelgroep rijdt en continu nationaal zichtbaar is voor miljoenen automobilisten. Wanneer je een campagne bij ons boekt ontvang je een eigen dashboard waarop je alle data van jouw campagne kunt inzien.

Taxireclame

Een uniek en ‘in het oog springend’ medium, en zo ook je reclame-uiting. Een taxi rijdt de hele dag rond en komt op locaties als kantorenparken, treinstations, vliegvelden, congresgebouwen, stadions en uitgaanscentra. Door onze samenwerking met diverse grote taxicentrales hebben wij de beschikking over een hoogwaardig taxinetwerk in de randstad. De verschillende opvallende bestickeringsmogelijkheden zorgen gegarandeerd voor een spraakmakende campagne.

WoW Screens

WoW Screens is een platform waarop verschillende partijen uit de Kunst & Cultuur, Fashion en Design zich aan de buitenwereld kunnen etaleren. Deze artistieke content wordt aangevuld met regionaal relevante content en communicatie van de horecalocaties zelf. Dit maakt de screens aantrekkelijk maar ook informatief voor de aanwezige doelgroep. Wij bieden culturele adverteerders de mogelijkheid om binnen dit umfeld zichtbaar te zijn.

Spiegelstickers

U kent de unieke kwaliteiten van Toiletreclame; lang en intensief contactmoment en zeer doelgroepselectief. Digitale toiletreclame heeft deze zelfde unieke eigenschappen maar voegt daar nog een aantal zaken aan toe. Zo is timing niet meer gebonden aan een campagneperiode maar kan worden gekoppeld aan tijdstip en externe (data)factoren zoals bijvoorbeeld temperatuur. Dit geldt ook voor uw creatie. Creatief is meer mogelijk en de uiting kan conditioneel worden afgestemd.

PlusVilt

Het bekende bierviltje als effectief communicatiemiddel! Want een viltje is niet alleen een onderzetter, maar ook goed te gebruiken als kladblaadje om telefoonnummers uit te wisselen of als speeltje tijdens het wachten. Een bierviltje krijgt daarmee onbewust wel een enorme aandacht en zo wordt het simpele viltje ineens een prachtige vorm van “subliminal” advertising. Stand-alone in te zetten maar ook een ideale combinatie met Toiletreclame voor de realisatie van extra contacten met de aanwezige doelgroep.

Schiphol Hotel Shuttle

Deze bussen, onderdeel van Conexxion, rijden puur en alleen tussen Schiphol Airport en Amsterdam centrum. Dus vanaf een eigen standplaats op Schiphol Plaza via de A4, randwegen, grachten en pleinen naar ca honderd hotels in het centrum. Ook staan de bussen vaak stil op zichtbare plekken in hartje Amsterdam en bij de grote hotels. Door zichtbaar te zijn op de Schiphol Hotel Shuttle bussen bereikt u zeer selectief de internationale toerist en zakelijke bezoeker in de hoofdstad.

Advies nodig over
hoe u zo effectief mogelijk
kunt bereiken?