DIGITAL OUT OF HOME

Traditionele Out of Home markt digitaliseert in rap tempo

Het zijn momenteel interessante tijden binnen het Out-of-Home (OOH) landschap. Veel analoge objecten worden momenteel vervangen voor digitaal en er komen steeds meer volledig digitale mediapartijen. Volgens het buitenreclame-onderzoek (BRO) namen in 2019 de netto bestedingen met 34% toe naar ruim €75 miljoen. Dat maakt DOOH 36% deel uit van de totale Out-of-home bestedingen van €211 miljoen. Het toekomstperspectief biedt een groei naar 50%. Het biedt hen de mogelijkheden om een, voorheen traditioneel medium, datagedreven in te zetten. Het tonen van campagnes kan dynamisch  worden afgestemd op data zoals; weer, verkeer, nieuws of evenementen.

Ontdek de voordelen van Digital Out of Home!

Speel in op actualiteiten

De timing niet is meer afhankelijk van een vaste campagneperiode, maar kan afgestemd worden op actuele datafactoren.

Communiceer in Full Motion

Door te werken met pakkende, bewegende beelden kan een uiting meer emotie én uitleg meegeven.

Bereik een specifieke groep

Door diverse selectiemogelijkheden kun je gericht met jouw doelgroep communiceren.

Creëer een wauw-effect

Bewegend beeld valt op, de digitale schermen zorgen voor een ‘wauw-effect’ binnen ons digitale netwerk.

DOOH IN 2021

De impact van het coronavirus op de DOOH branche is volgens Outreach in termen van omzet dramatisch te noemen, maar dit heeft wel voor een versnelling van de digitale transformatie gezorgd.

Twilio voerde in juni 2020 een online enquête uit onder 2.569 besluitvormers van ondernemingen. Fundamenteel zei Twilio dat Covid-19 de digitale versneller van het decennium was en de digitale communicatiestrategie van bedrijven met een wereldwijd gemiddelde van 6 jaar heeft versneld. Maar liefst 96% van de besluitvormers voor ondernemingen in het VK merkte op dat pandemie de plannen voor digitale transformatie van hun bedrijf versnelde, en van deze 66% zei dat dit ‘veel’ gebeurde.

DOOH IN 2021

De impact van het coronavirus op de DOOH branche is volgens Outreach in termen van omzet dramatisch te noemen, maar dit heeft wel voor een versnelling van de digitale transformatie gezorgd.

Twilio voerde in juni 2020 een online enquête uit onder 2.569 besluitvormers van ondernemingen. Fundamenteel zei Twilio dat Covid-19 de digitale versneller van het decennium was en de digitale communicatiestrategie van bedrijven met een wereldwijd gemiddelde van 6 jaar heeft versneld. Maar liefst 96% van de besluitvormers voor ondernemingen in de UK merkte op dat pandemie de plannen voor digitale transformatie van hun bedrijf versnelde, en van deze 66% zei dat dit ‘veel’ gebeurde.

Ons aanbod binnen Digital Out of Home

Meer weten over onze mogelijkheden binnen Digital Out of Home adverteren? Wij helpen u graag verder.

Toiletreclame Digitaal

Een uniek medium dat de kracht van Out-of-Home koppelt aan een lang en intensief contactmoment en hoge mate van selectiviteit. Digitaal voegt hier een aantal dimensies aan toe. De belangrijkste zijn dat timing niet meer afhankelijk is van een vaste campagneperiode maar afgestemd kan worden op actuele (data)factoren. Maar ook creatie kan worden afgestemd op dag en tijdstip.

WoW Screens

WoW Screens zijn meer dan alleen een reclamezuil! Wij bieden een uniek platform voor partijen uit Kunst & Cultuur, Fashion en Design. Maar ook een commerciële boodschap maakt met de juiste creatie impact op jouw doelgroep. Qua planning is alles mogelijk op gebied van timing, type locatie, plaats et cetera. Kortom, een mooi netwerk van locaties met de juiste doelgroep.
“Voor de Eurekaweek hebben we onze studentencampagne via Altermedia laten lopen en hij was erg succesvol! We zagen in een korte tijd een groot aantal studenten wat gebruik heeft gemaakt van de korting”
Maaike Baas, Junior Marketeer
Luxor Rotterdam

Meer weten over
digitale buitenreclame?