INDOOR ADVERTEREN

Selectief tot zeer selectief op de doelgroep

Zowel nationaal als regionaal inzetbaar

Hoge mate van situationele relevantie

Ideaal voor specifieke “touchpoints” binnen het mediaplan

Indoor advertising kan ingezet worden wanneer u specifieke doelgroepen intensief wilt bereiken. Door het plaatsen uw advertenties op de juiste locatie te plaatsen, kunt u uw doelgroep bereiken in een vastgestelde situatie waarin hun ogen specifiek op uw advertentiecampagne zijn gericht. Wij bieden diverse indoormedia mogelijkheden: (digitale) Toiletreclame, SpiegelStickers, WoW Screens en PlusVilt. Ieder medium heeft haar eigen krachten en kenmerken afhankelijk van uw doelstellingen en concept.

Locaties bepalen de doelgroep bij Indoor adverteren

Door het kiezen voor bepaalde type locaties selecteer je automatisch een bepaalde doelgroep. De onderstaande mediakanalen zijn beschikbaar op drie locatienetwerken.
Toiletreclame
Toiletreclame Digitaal
WoW Screens
SpiegelStickers
PlusVilt

Horecanetwerk

Ons horecanetwerk is uniek in zijn omvang en veelzijdigheid. Het netwerk omvat ruim 1.200 locaties, regionaal en nationaal inzetbaar. Meer dan de helft van het 4-weekse horecabezoek komt bij ons!

Bioscoopnetwerk

ij bieden al jaren een mooi netwerk van grote bioscopen waarmee u de doelgroep effectief bereikt. Momenteel wordt door ons stevig geïnvesteerd in de uitrol van Digitale Toiletreclame binnen nieuwe bioscopen van Kinepolis

Erasmus Universiteit

De Schiphol Hotel Shuttles rijden tussen Schiphol en Amsterdam centrum en staan frequent stil bij hotels en op eye-catching plekken. Het bereik is zeer selectief op internationale toeristen, zakenmensen en overige bezoekers van Schiphol en Amsterdam.

Regionaal vs nationaal

Als een van de enige exploitanten in het Out-of-Home landschap bieden wij diverse indor mediakanalen met een nationale dekking met onze aanwezigheid in meer dan 70 steden.

Is jouw campagne  doelgroepspecifiek? Dan kunt bij ons ook regionaal adverteren. Met onze grootschalige dekking kunnen wij in bijna iedere regio een goed netwerk aanbieden. Met name Toiletreclame is zeer geschikt voor een regionale doelgroepspecifieke campagne.

Van analoog tot digitaal

Indoor adverteren, maar dan digitaal. Wat zijn onze mogelijkheden?
Digitale Toiletreclame heeft alle specifieke kwaliteiten van haar analoge broertje maar voegt daar de voordelen van digitaal aan toe. Daarnaast bieden wij met onze WoW Screens een platform waarbij partijen uit de Kunst & Cultuur, Fashion en Design branches zich kunnen etaleren aan de buitenwereld.