Posterpanelen

Sluit aan bij ons horecanetwerk en ontdekt welke voordelen dit voor jou én jouw horecazaak oplevert! Onze samenwerking werkt altijd twee kanten op: jij ontvangt een passende compensatie en wij decoreren de toiletruimten in jouw horecazaak met Posterpanelen.

Sluit kosteloos aan bij ons netwerk!

Het kost jou geen tijd of geld. Een van onze collega’s komt graag langs voor het plaatsen van de posterpanelen. Bovendien komt er om de week een collega langs (binnen jouw openingstijden) om de posters vlot te wisselen. Zo heb je altijd relevante reclames! Het biedt jou als eigenaar verschillende voordelen. Onze samenwerking werkt namelijk twee kanten op: jij krijgt een passende compenstatie en wij tonen leuke advertenties in jouw toiletruimte van landelijke en regionale adverteerders. Denk hierbij aan bedrijven zoals: Talpa TV, Odido, Philips of jouw gemeente. Bekijk deze pagina en leer meer!
Inclusief compensatie
Om de week nieuwe reclames
Kosteloos

Geïnteresseerd en meer weten?

Voorbeelden
uit ons netwerk

Door de jaren heen is ons netwerk uitgegroeid
tot meer dan 1100 locaties in ruim 70 steden!

Pavlov, Den Haag

Pavlov, Den Haag​

Pavlov, Den Haag​

Samenwerken, gaaf!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw locatie? Bied je locatie aan via de rode knop. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te bespreken wat je wensen zijn. Daarnaast komt een van onze collega’s graag een keer langs ter inventarisatie.

Binnen no-time kan onze samenwerking van start. Voor welke compensatie kies jij?

Ontdek ook onze Digitale Toiletreclame

Digitale toiletreclame

Sinds 2018 bieden wij ook digitale Toiletreclame aan. Wanneer je voor de digitale variant kiest, mag je zelf het design kiezen en elke twee weken een eigen reclame aanleveren. Zo creëer je extra klantbinding!

Altermedia is dé creatieve media-exploitant
voor opvallende mediacampagnes in de horeca, bioscopen, op de snelwegen en in de stadscentra.

1100+ horecalocaties

70+ steden

5000+ posterpanelen

Veelgestelde vragen

Tab Item Content
Tab Item Content
Tab Item Content
Tab Item Content
Tab Item Content

Bied jouw locatie hier aan