Locaties

Altermedia biedt diverse media met nationale dekking

Doelgroepen

Wij bereiken, verrassen en activeren jouw doelgroep

Altermedia biedt zowel indoor als outdoor mogelijkheden!

Bereik via ons jouw doelgroep, op het juiste moment én op de meest geschikte locaties. Dit realiseren wij met de inzet van onze verschillende mediakanalen. Je vindt onze mediakanalen terug in de gehele Benelux. Waar wil jij adverteren?
Regionaal​
Met onze aanwezigheid in meer dan 70 steden kunnen wij in bijna iedere regio een goed netwerk aanbieden. Met uitzondering van Vrachtwagenreclame kunt al onze mediakanalen regionaal inzetten. Met name Toiletreclame is zeer geschikt voor een regionale doelgroep specifieke campagne. Maar denk ook aan onze digitale oplossingen of Taxireclame en de Schiphol Hotel Shuttle bus voor zichtbaarheid in het centrum van Amsterdam.
Nationaal
Als een van de enige exploitanten in het Out-of-Home landschap bieden wij diverse mediakanalen met nationale dekking. Vrachtwagenreclame is hierin het ultieme voorbeeld. Een vrachtwagen rijdt door het hele land op zowel snelwegen als provinciale wegen. Hiermee creëert Vrachtwagenreclame zichtbaarheid door het hele land tegen een fractie van het budget van alternatieve mogelijkheden. Met meer dan 1.200 locaties in 70 steden biedt ook Toiletreclame nationale zichtbaarheid met een representatieve nationale spreiding.
BeNeLux​
Vrachtwagenreclame is al perfect nationaal zichtbaar maar is optioneel ook inzetbaar in de gehele BeNeLux. Via onze buitenlandse partners kunnen wij een groot internationaal netwerk aanbieden dat zichtbaarheid realiseert in de BeNeLux. Ook bieden wij Toiletreclame, zowel analoog als digitaal, aan in België. Dus wilt u niet alleen in Nederland adverteren maar ook in België en eventueel Luxemburg? Dan hebben wij diverse interessante kanalen voor u met een ‘one-stop-shop’ mogelijkheid.
Erasmus Universiteit​
De Erasmus Universiteit is een Universiteit in Rotterdam en bestaat in haar huidige vorm sinds 1973. Erasmus Universiteit is vernoemd naar de Rotterdamse humanist Desiderius Erasmus. Op basis van de QS World University Rankings 2014, gepubliceerd op 26 februari 2014, behoort de Erasmus Universiteit Rotterdam op drie onderzoeksgebieden tot de top 10 in Europa. Het gaat om de gebieden Medicijnen, Accounting & Finance en Economie & Econometrie.
Bioscoop
Een film pakken wordt – ondanks alle streamingsdiensten – steeds populairder. Met name bij jongeren. Maar ook bij jong volwassenen en gezinnen met jonge kinderen. Wij bieden al jaren een mooi netwerk van grote bioscopen waarmee u de bioscoopbezoeker effectief bereikt. Momenteel wordt door ons flink geïnvesteerd in de uitrol van digitale Toiletreclame binnen nieuwe complexen van Kinepolis.
Horeca
Ons horecanetwerk is uniek in zijn omvang en veelzijdigheid. Het netwerk omvat ruim 1.200 locaties bestaande uit; grand-cafés, cafés en studentensociëteiten. Maar ook restaurants, eetcafés en leuke lunchgelegenheden. U bereikt de doelgroep dus niet alleen tijdens het uitgaan maar ook tijdens het winkelen, een zakelijke lunch, romantisch diner of de vrijdagmiddagborrel met collega’s. Een selectie binnen dit netwerk kan gemaakt worden op type locatie, doelgroep, ligging etc.
Snelweg
De automobilist vindt u uiteraard op de snelweg. Nederland telde begin 2020 bijna 8,7 miljoen personenauto’s, dat is 1,7 procent meer dan een jaar geleden. Daarmee groeit het aantal auto’s sterker dan de bevolking van 18 jaar en ouder. Ruim 7,6 miljoen personenauto’s zijn eigendom van een particulier, 1 miljoen personenauto’s staan op naam van een bedrijf. Vrachtwagenreclame biedt zichtbaar op alle Nederlandse snelwegen maar ook doorgaande en provinciale wegen.

Advies nodig over
het kiezen van de juiste locatie?
Of direct in contact komen met ons?