RECRUITMENT

Altermedia biedt de juiste oplossing voor uw recruitmentcampagne

Vrachtwagenreclame sterk zichtbaar voor werknemer en werkgever

Investeer in uw reputatie als werkgever

Recruitmentkosten dalen bij een positief beeld van uw organisatie

Toiletreclame is zeer geschikt voor recruitment en employer branding

Bij employer branding zijn alle activiteiten gericht op het imago en de identiteit van jou als werkgever. Op een steeds krappere arbeidsmarkt speelt een goede reputatie als werkgever een belangrijke rol. Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat de recruitment kosten aanzienlijk dalen wanneer potentiële kandidaten een goed en positief beeld hebben van jouw organisatie. Ook zorgt het voor een betere matching omdat potentiële kandidaten het imago vergelijken met hun behoeften, waarden en verwachtingen.

Wij bieden effectieve oplossingen voor zowel recruitment als employer branding.

Toiletreclame

Toiletreclame is gemaakt voor arbeidsmarktcommunicatie. U kunt uw doelgroep perfect selecteren door de juiste locaties (nationaal of regionaal) te selecteren. Daar bovenop kunt u, indien gewenst, ook nog een unieke selectie op Mannen en/of Vrouwen maken. Het lange contactmoment maakt het plaatje rond. Het biedt u de mogelijkheid de kernwaarden van uw bedrijf goed te communiceren en de doelgroep de gelegenheid direct te reageren door bijvoorbeeld een NFC of QR code te scannen.

Vrachtwagenreclame

Vrachtwagenreclame bereikt effectief potentiële kandidaten die vaak onderweg zijn. Denk aan kandidaten uit de Transport, Sales & Accountmanagement, bouw en nijverheid, ICT et cetera. Ideaal om uw naamsbekendheid als werkgever effectief te verhogen. Ook heeft Vrachtwagenreclame een, voor Out-of-Home begrippen, relatief lang contactmoment en is per definitie nationaal zichtbaar. Zelfs de gehele BeNeLux is mogelijk mocht uw speelveld groter zijn dan alleen Nederland.
Altermedia Butt On.Gif .pgefedreoBume

Employer branding van het Ministerie van Defensie

In opdracht van het Ministerie van Defensie hebben wij een Toiletreclame campagne uitgevoerd dat onderdeel uitmaakte van een multimediale campagne gericht op Vrouwen. Het Ministerie heeft uitgebreid onderzoek laten doen door MeMo² naar de bijdrage van de verschillende mediatypen binnen de totale campagne. Hieruit kwam naar voren dat Toiletreclame effectief is op kennis, houding en gedrag.
"Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Altermedia. Onze contactpersoon is altijd erg enthousiast en denkt mee als we een nieuwe campagne willen starten”
Janis Scialó
Recruiter bij 2Contact in Haarlem
"Altermedia kwam met de goede oplossing om in een korte tijdsperiode in alle studentensteden onze doelgroep te bereiken op de locatie waar zij zich vrij prettig voelen, horeca!"
Mark Janssen Daalen
Sportnieuws.nl
Altermedia ABN-AMRO Toiletreclame WCreclame Toiletmedia Washroommedia
Altermedia Thu _Thumbnail hpuel.jpge_re_20me
Altermedia ConnePernodPernodion Ca ster Schiphal Halel Shuttle LaPernodireclame

Meer weten over
employer branding?