Search
Close this search box.

RECRUITMENT

Altermedia biedt de juiste oplossing voor uw recruitmentcampagne

Bij employer branding zijn alle activiteiten gericht op het imago en de identiteit van jou als werkgever. Op een steeds krappere arbeidsmarkt speelt een goede reputatie als werkgever een belangrijke rol. Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat de recruitment kosten aanzienlijk dalen wanneer potentiële kandidaten een goed en positief beeld hebben van jouw organisatie. Ook zorgt het voor een betere matching omdat potentiële kandidaten het imago vergelijken met hun behoeften, waarden en verwachtingen.

Wij bieden effectieve oplossingen voor zowel recruitment als employer branding.

Toiletreclame

Toiletreclame is gemaakt voor arbeidsmarktcommunicatie. U kunt uw doelgroep perfect selecteren door de juiste locaties (nationaal of regionaal) te selecteren. Daar bovenop kunt u, indien gewenst, ook nog een unieke selectie op Mannen en/of Vrouwen maken. Het lange contactmoment maakt het plaatje rond. Het biedt u de mogelijkheid de kernwaarden van uw bedrijf goed te communiceren en de doelgroep de gelegenheid direct te reageren door bijvoorbeeld een NFC of QR code te scannen.

Vrachtwagenreclame

Vrachtwagenreclame bereikt effectief potentiële kandidaten die vaak onderweg zijn. Denk aan kandidaten uit de Transport, Sales & Accountmanagement, bouw en nijverheid, ICT et cetera. Ideaal om uw naamsbekendheid als werkgever effectief te verhogen. Ook heeft Vrachtwagenreclame een, voor Out-of-Home begrippen, relatief lang contactmoment en is per definitie nationaal zichtbaar. Zelfs de gehele BeNeLux is mogelijk mocht uw speelveld groter zijn dan alleen Nederland.
Altermedia Butt On.Gif .pgefedreoBume

Employer branding van het Ministerie van Defensie

In opdracht van het Ministerie van Defensie hebben wij een Toiletreclame campagne uitgevoerd dat onderdeel uitmaakte van een multimediale campagne gericht op Vrouwen. Het Ministerie heeft uitgebreid onderzoek laten doen door MeMo² naar de bijdrage van de verschillende mediatypen binnen de totale campagne. Hieruit kwam naar voren dat Toiletreclame effectief is op kennis, houding en gedrag.
‘’Als uitzendorganisatie zien wij positieve resultaten terug in de herkenning en de overdracht van onze communicatieboodschap. Toiletreclame (in bioscopen en horeca) biedt de mogelijkheid om op impactvolle wijze met onze talenten, middels een opvallend en lang contactmoment, te communiceren.’’
Michel Tiggelman
Media Manager bij Randstad Groep
Altermedia ABN-AMRO Toiletreclame WCreclame Toiletmedia Washroommedia
Altermedia Thu _Thumbnail hpuel.jpge_re_20me
Altermedia ConnePernodPernodion Ca ster Schiphal Halel Shuttle LaPernodireclame

Meer weten over
employer branding?