Search
Close this search box.

Digital marketeer

Werk binnen onze Creative Studio

Heb jij een passie voor digitale marketing en wil je jouw talenten inzetten bij twee innovatieve bedrijven? Ben jij een strategische denker die weet hoe je merken online kunt laten groeien?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over ons

Altermedia Creative Studio is een communicatieteam dat werkzaam is voor beide bedrijven binnen onze groep, Altermedia BV en XPO Screens BV. Altermedia is een Out-of-Home media-exploitant en XPO Screens ontwikkelt en produceert unieke digital signage hardware toepassingen en verkoopt deze over de hele wereld. ACS is een full-service team dat zorgt voor het gehele (B2B) communicatietraject van beide bedrijven. Voor dit team zoeken we een gedreven Digital Marketeer die onze online aanwezigheid naar een hoger niveau tilt.

Wat ga je doen?

Als Digital Marketeer ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van effectieve marketingstrategieën. Je zorgt ervoor dat onze merken sterk gepositioneerd zijn en dat we de juiste doelgroepen bereiken. Je taken omvatten:

Wie ben jij?

Je bent een strategische en analytische denker met een passie voor digitale marketing. Je hebt een marketing-gerelateerde opleiding gevolgd en bent klaar om je carrière een vliegende start te geven. Mogelijke vooropleidingen zijn:

Wat bieden wij?

Solliciteren?

Ben jij de Digital Marketeer die wij zoeken? Solliciteer!