Stage

Mediavormgever

Kom jij vanaf september 2024 een leerzame stage lopen bij Altermedia?

Altermedia is een creatieve organisatie die zich bezighoudt met het beheren van reclame in de horeca, bioscopen en op de snelweg. Wij doen dit via verschillende mediakanalen: (digitale) toiletreclame, spiegelstickers, WoW-screens, vrachtwagenreclame en meer!

Een betere indruk krijgen van wat wij precies doen? Ga naar onze website www.altermedia.nl of onze Instagram: altermediabv.

 

Ons creatieteam haalt elke dag alles uit kast om te bouwen aan een nog sterkere merkidentiteit. Van social posts en website items tot drukwerk en salesimpressies. Als DTP stagiair(e) heb je een vast takenpakket met jouw eigen verantwoordelijkheden. Ook lever je een bijdrage aan de constant binnenkomende materiaalverzoeken vanuit het creatieteam en het salesteam. Dit kun je verwachten:

Mocht je interesse daar liggen zijn er talloze extra mogelijkheden. Zo mag je ook video’s bewerken, animeren en posters maken! We kijken samen wat het beste bij je past.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat bieden wij?

Altermedia biedt jou een leerzame, leuke stage waarin je veel vrijheid hebt. Wil je graag meer weten? Of langskomen voor een kop koffie of thee? Neem dan snel contact met ons op! Je kan mailen naar office@altermedia.nl

Wat ga je leren?

Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen:
Positioneert en profileert zich in de markt:

Interesse?

Of mail direct naar office@altermedia.nl