Stage

Office & Management Support Specialist

Kom jij een leerzame stage lopen bij Altermedia?

Altermedia is een creatieve organisatie die zich bezighoudt met het beheren van reclame in de horeca, bioscopen en op de snelweg. Wij doen dit via verschillende mediakanalen: (digitale) toiletreclame, spiegelstickers, WoW-screens, vrachtwagenreclame en meer!

Een betere indruk krijgen van wat wij precies doen? Ga naar onze website www.altermedia.nl of onze Instagram: altermediabv.

Tegenwoordig vind je ons terug in meer dan 1.100 horeca- en bioscooplocaties in ruim 70 steden door het hele land. Tijdens je stage ga je onze officemanager en onze operations manager ondersteunen in dagelijkse werkzaamheden. Wat houdt dat in? Je verwerkt gegevens en controleert bestanden, je voert administratieve en financiële taken uit en treedt op als aanspreekpunt voor klanten. Een hele diverse en leerzame stage dus!

Ben je geïnteresseerd? Je bent altijd welkom voor een kennismakingsgesprek in Houten. Stuur een e-mail naar: office@altermedia.nl. Wij vinden het leuk om van je te horen!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je volgt een bol-opleiding in de richting van Office & Management Support Specialist (mbo-niveau 2/3/4). Ook ben je leergierig, beschik je over goede communicatieve eigenschappen en hebt oog voor detail. Het uitvoeren van administratieve werkzaamheden en het ondersteunen van collega’s en klanten is écht jouw ding.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende en leerzame stage in een professionele, maar tegelijk ook informele werkomgeving. Ons team bestaat uit enthousiaste mensen die van gezelligheid houden. Binnen je stage mag je al snel zelfstandig taken oppakken en krijg je veel mogelijkheden om ervaring op te doen. Daarnaast ontvang je een passende stagevergoeding.

Wat ga je leren?

Je leert het uitvoeren van diverse taken binnen de zakelijke dienstverlening:
Voert office & management support uit:

Interesse?

Of mail direct naar office@altermedia.nl