Search
Close this search box.

Op groot formaat bouwprofessionals bereiken

Direct in het blikveld

Lang contactmoment

Exclusiviteit voor uw campagne

Groot bereik én hoge herkenning

Nationale dekking op snelwegen en rijkswegen

Zowel in Nederland als België inzetbaar

Lage kosten per 1000 contacten (CPM)

Uniek real-time campagne dashboard

Met nationale dekking in Nederland én België bieden wij een exclusief Vrachtwagenreclamenetwerk aan. Met onze groot formaat doeken begeef je je letterlijk tussen de doelgroep automobilisten, direct in hun blikveld. Dit bewezen netwerk draagt bij aan hoge herkenning (minimaal 12%) van jouw campagne onder de doelgroep intensieve weggebruikers. Wij garanderen 100% aandacht voor jouw campagne waarbij de uiting, in tegenstelling tot reclamemasten, niet na enkele seconden wordt gewisseld. Uniek in buitenreclame is ons online dashboard, waarmee je de successen van jouw campagne dagelijks op de voet kunt volgen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw campagne? We helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op via de bovenstaande button.

Online campagnedashboard

Uniek in buitenreclame krijg je toegang tot ons campagnedashboard. Hiermee krijg je online zicht op het verloop van de campagne. Je ziet o.a. de live posities, de opgebouwde dekking en spreiding op een heat map, de gereden campagnekilometers en het aantal gerealiseerde contacten.

Een live map

voor de actuele posities

Een heat map

voor de opgebouwde dekking en spreiding

De kilometers

die zijn afgelegd

De contacten

die gerealiseerd zijn

Enthousiast geworden?

Graag stellen we een voorstel op voor jouw campagne!

"Met Altermedia kon ik snel schakelen en via het online dashboard de voortgang van onze campagne prima volgen. Ook de foto’s van de uitingen zijn altijd fijn om te ontvangen!"
Lars Smit
ANWB
EGO
Hikoki
Metabo
Blaklader Workwear BENELUX
Mastertools
Hornbach
Soudal
Blaklader
Bouwmaat Nederland
Fixami Nederland